OOTD- Blazer cu imprimeu Bonprix

Cu toții am fost încântați când în calendar a apărut luna martie, însă în această perioadă primăvara nu îți face mai deloc simțită prezența. Tocmai de aceea, suntem nevoiți să scoatem din dulap articolele puțin mai călduroase. Astfel, ne putea bucura din plin de această perioadă a anului.

Zis și făcut! Am lăsat deoparte rochiile vaporoase și am adăugat în bagaj pantaloni, pulovere și articole. Acestea urmau să îmi ofere confortul de care aveam nevoie.

*

Bineînțeles, nu am uitat să adaug pentru scurta noastră vacanță și blazerul cu imprimeu de leopard. Pe lângă faptul că modelul a fost cel care m-a determinat să adaug produsul în coș, trebuie să vă spun că materialul din care este confecționat este unul foarte calitativ. Delicat la atingere, îți oferă o stare de bine, din primul moment în care îl probezi. Din punctul meu de vedere, este piesa care se potrivește de minune indiferent că te îndrepți spre muncă, la facultate sau la un eveniment.

Sunt sigură că, indiferent de piesele alese, va completa ținuta și te va ajuta să ieși în evidență.

*

Ați purta un astfel de articol? Eu am ales că completez ținuta cu o pereche de pantaloni din imitație de piele, într-o culoare plăcută de verde, o pereche de ghete și un top simplu, negru. Mi-am propus și am reușit să creez o ținută pe care o pot purta atât la muncă, cât și în parc sau la un eveniment neprevăzut. Am în plan să integrez această piesă într-o ținută all black și să îi adaug o curea în jurul taliei.

 

*

Dacă vă face cu ochiul articolul ales de bine, trebuie să știti că a fost găsit pe site-ul www.bonprix.eu. V-am povestit de mai multe ori aici, pe blog, că este unul dintre site-urile mele preferate. Aleg de cele mai multe ori să îmi comand piesele preferate de pe acest site. Când sunt în căutare de inspirație, este primul loc unde caut.

Spor la cumpărături!

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*