OOTD- Back to School

3gh6gh4 gh

Iubesc anotimpul acesta, iubesc diminetile   racoroase in care primul gand este acela de a savura o ciocolata calda, zilele in care pierd ore intregi prin parcurile pline cu frunze ruginii.

In urma cu 3 saptamani cautam in stanga si in dreapta cele mai calduroase cardigane.Am profitat de ultimele reduceri din magazine si am achizitionat piese ce vor fi perfecte pentru vremea racoroasa din urmatoarele luni.Nu-ti imaginezi cat astept sa pot purta cizmele peste genunchi, pulovere pufoase si mai ales palaria perfecta pentru zilele de toamna.

Pentru ca am inceput prin a-ti povesti despre principalele motive pentu care iubesc toamna, am ales o tinuta potrivita pentru acest sezon.Un ghiozdan cu franjuri, o pereche de blugi negri, un top in aceeasi culoare si  cardiganul  intr-o nuanta minunata de verde.

1 gh2gh

Si sa nu uitam ca peste putin timp incepe scoala.As alege aceasta tinuta in prima zi de scoala, insa as schimba cu siguranta incaltamintea si as opta pentru o pereche de tenisi negri sau in aceeasi nuanta cu cardiganul, astfel as crea o tinuta comoda, lejera potrivita unui astfel de eveniment. Imi amintesc cu nostalgie faptul ca alegeam tinuta pentru prima zi de scoala cu cel putin doua saptamani inainte. Daca nu ti-ai ales inca tinuta pentru prima zi de scoala, eu zic sa te grabesti, pentru ca in magazine inca mai gasesti piese cu preturi reduse.

3gh7gh5gh

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*