Noutatile Melkior – UltraShine Lipgloss

Nu avem niciodată  suficiente produse de îngrijire sau de make-up. Fie că vorbim despre produse noi apărute pe piață sau produse pe care am pus ochii, ne dorim să testăm cât mai multe. În cazul meu, nu am niciodată destule rujuri sau lipgloss-uri. Oricât de multe produse de make-up aș avea, sunt în căutarea unor noi nuanțe de fiecare dată. Aleg întotdeauna produse pe care le pot purta fie că aleg un machiaj de zi sau unul de seară.

Zilele trecute am primit vestea că un nou produs se va lansa în această săptămână. Astfel, mie nu mi-a rămas de făcut decât să vă informez cu privire la veștile bune din partea Melkior.

*

Acestea fiind spuse, astăzi vreau sa vă dau o veste foarte bună. Dacă sunteți în căutarea unui lipgloss care să se observe discret și să ofere un aspect nemaipomenit buzelor, aceste informații vă vor ajuta. Melkior lansează pe data de 13 februarie la ora 10:00, UltraShine Lipstick. Nuanța Sirena vă va cuceri, datorită faptului că nu este o nuanță stridentă, ci mai degrabă aduce un plus nuanței purtate pe buze.

Fie că alegem să aplicăm doar lipgloss-ul, fie că îl aplicăm peste un ruj, rezultatul vă va plăcea, sunt sigură de asta.

La ora 10:00 vă recomand să stați aproape de pagina de Facebook Melkior și de site-ul lor. De nenumărate ori, în momentul în care au fost lansate noi produse, au existat disponibile pentru primii clienți promoții atractive.

Sunt curioasă să aflu părerea voastră despre produsul care urmează să fie lansat mâine.

Ce trebuie să știți

*UltraShine Lipgloss în nuanța Sirena se va lansa pe data de 13 februarie la ora 10:00.  Aveți de gând să îl adăugați în coșul de cumpărături?

*În luna iubirii, la orice comandă plasată pe www.melkior.ro sau la cumpărăturile din magazinele fizice, beneficiați de 20% reducere dacă adăugați codul “teiubesc”. Cumpărăturile care au valoarea mai mare de 49 lei beneficiază de transport gratuit.

 

***Produsul a fost primit în urma colaborării cu brandul Melkior. 

Facebook Comments

11 Replies to “Noutatile Melkior – UltraShine Lipgloss”

  1. Eu intial credeam ca va fi o nuanta de ultraviolet cu mult sidef, insa m-am bucurat ca nu a fost asa. Imi place tare mult cum se vede pe buze, chiar imi era dor sa port un gloss. Obsesia mea pentru rujurile mate m-a facut sa am numai de acestea in colectie 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*