Beauty

Noutati in materie de produse de ingrijire Gama „Body” de la CosmeticPlant

June 6, 2018

 Poți păstra un secret?

O să îți vorbesc astăzi despre o nouă gamă de produse care a devenit preferata mea în ultima perioadă. Din dorința de a aduce perfecțiunea până la cele mai mici detalii, CosmeticPlant a creat noi produse destinate îngrijirii corpului. Am reușit să păstrez acest secret până acum, însă astăzi îl voi împărtăși cu voi. Din momentul în care le-am primit și până acum, le-am testat și astfel mi-am creat o părere despre fiecare în parte.

Cu ajutorul acestor produse, Cosmetic Plant ne este alături în lupta contra pielii uscate, aspre și deshidratate. Totodată, în ceea ce privește îmbătrânirea prematură a pielii, lipsa fermității, elasticității sau strălucirii, noua gamă reprezintă soluția ideală.

Așadar, împreună cu Cosmetic Plant vă invit să intrați în această lume și să vă lăsați simțurile încântate de noua gamă Body special creată pentru îngrijirea pielii corpului. Propriul ritual de alint pentru întreg corpul poate fi creat cu ajutorul oricărui produs dintre următoarele pe care vi le voi prezenta.

Îmbinând cele mai nutritive ingrediente în arome clasice și exotice, cremele și unturile de corp Body sunt menite să îngrijească, hrănească și răsfețe chiar și cea mai uscată piele, lăsând-o netedă și catifelată. Conținutul extrem de bogat în ingrediente naturale (93-96%) hidratează intens pielea, o învăluie într-un parfum delicat și o lasă fină și mătăsoasă pentru întreaga zi.

UNT DE CORP- UNT DE CACAO BIO- CosmeticPlant

Cu un conţinut de de ingrediente naturale de 96%, untul de corp cu unt de cacao asigură o hidratare eficientă şi de lungă durată pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea foarte uscată. Produsul oferă un aspect neted şi strălucitor pielii. Având un nivelul ridicat de acizi graşi, untul de cacao natural extras din seminţele arborelui de cacao hrăneşte sănătos pielea şi o protejează împotriva îmbătrânirii premature cauzată de radiaţiile UV. Miroase incredibil de bine, iar pielea rămâne incredibil de fină la atingere după aplicare. Produsul poate fi găsit aici.

UNT DE CORP- ULEI DE COCOS BIO- CosmeticPlant

Nu sunt sigură dacă voi știți cât de mult îmi place untul de cocos. Peste 96% dintre ingredientele produsului sunt naturale. Acest unt ajută extraordinar de mult în ceea ce privește aspectul și sănătatea pielii, hidratând-o în profunzime. Rezultatul este același: o piele catifelată și hidratată. Știați că uleiul de cocos are un efect hidratant extraordinar în ceea ce privește pielea foarte uscată? După cum bine știți, acest produs se aplică zilnic pe pielea curată a corpului, prin mișcări de masaj, până la absorbția completă. Pe lângă toate aceste plusuri și beneficii ale produsului, untul de corp cu unt de cacao miroase incredibil de bine. Puteți găsi produsul aici.

UNT DE CORP – UNT DE SCHEA BIO- CosmeticPlant

Cu 96% ingrediente de origine naturală, untul de corp cu unt de schea bio a devenit imediat unul dintre produsele mele preferate. Pe lângă faptul că miroase incredibil de bine, hidratează și lasă pielea atât de catifelată și mătăsoasă.

Încă de la prima utilizare, am observat că se absoarbe rapid în piele. După cum bine știm, untul de schea bio conține substanțe nutritive ce joacă un rol major în hrănirea și îmbunătățirea elasticității tuturor tipurilor de piele. Mai mult, face minuni chiar și în cazul în care pielea noastră este foarte uscată. Acest unt nu conține parabeni și coloranți. Produsul poate fi găsit aici.

EXFOLIANT CORPORAL- NUCĂ DE COCOS-CosmeticPlant

Cu un conţinut ridicat de ingrediente naturale şi o textură lejeră, exfoliantul corporal va îndepărta celulele moarte fără să agreseze bariera naturală de protecție a pielii, asigurând acesteia o respiraţie mai bună şi o absorbţie mai eficientă a principiilor active. Particulele exfoliante naturale provin din coajă de nucă de cocos. În plus, uleiul de cocos bio din compoziţia exfoliantului asigură catifelarea şi menţine hidratarea pielii.

Produsul se aplică o dată sau de două ori pe săptămână pe pielea umedă a corpului, prin mișcări circulare, timp de 1-3 minute. Se clătește cu apă călduță din abundență. Exfoliantul poate fi găsit aici.

 

EXFOLIANT CORPORAL- SÂMBURI DE MĂSLINE- CosmeticPlant

Cu o textură lejeră și un conţinut bogat de ingrediente naturale, exfoliantul corporal va îndepărta celulele moarte. În plus, va asigura pielii o respiraţie mai bună şi o absorbţie mai eficientă a principiilor active. În plus, uleiul de măsline bio din compoziţia exfoliantului va lăsa pielea mătăsoasă şi catifelată.

Produsul se aplică o dată sau de două ori pe săptămână pe pielea umedă a corpului, prin mișcări circulare, timp de 1-3 minute. Se clătește cu apă călduță din abundență. Îl puteți găsi aici.

Ați testat aceste produse? Dacă da, care este părerea voastră? În cazul în care nu ați utilizat până acum niciunul dintre produsele de mai sus, vă invit să faceți asta. Vă veți îndrăgosti de fiecare în parte!

 

Facebook Comments

Only registered users can comment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord