Descoperă Persil Deep Clean

În zilele însorite, vremea frumoasă parcă te îmbie să ieşi mai mult cu familia sau prietenii. Parcă este momentul potrivit să te bucuri de tot ce este în jur, să te relaxezi. Pe lângă toate activitățile minunate, în sfârșit putem purta rochiile și articolele vaporoase de care ne-a fost atât de dor. Astfel, este inevitabil că hainele noastre se vor murdări şi chiar se vor păta mai des.

*

Dar pentru a ne ajuta să ne bucurăm de vară şi soare, păstrându-ne în acelaşi timp hainele impecabile, noul detergent Persil ne sare în ajutor. Cu o tehnologie unică de curățare în profunzime, Deep Clean, pătrunde în profunzimea fibrelor. Toate acestea pentru a îndepărta chiar și cele mai dificile pete, oferind hainelor prospețime de lungă durată datorită efectului Active Fresh.

*

Noua formulă Persil cu o combinație unică de enzime care pătrunde în profunzimea petelor chiar și la temperaturi scăzute de până la 20°C, îndepărtează până și cele mai încăpățânate pete, asigurând şi un consum de energie redus pentru spălatul hainelor.

Persil este preocupat atât de îmbunătățirea continuă a produselor, cât și de protejarea mediului înconjurător. Cantitatea redusă de plastic din ambalaj ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Astfel se susține un viitor mai verde pentru noi toți. Pe lângă faptul că beneficiază de ambalaje reciclabile, învelișul capsulelor este 100% solubil în apă.

*

Tu ce produs ai ales pentru hainele tale? Persil este alegerea mea. Dacă în trecut foloseam varianta pudră, acum variantele Discs și  Active Gel mă ajută să mă bucur în fiecare zi de articolele din garderoba mea. Un alt articol despre produsele Persil puteți citi AICI

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*