Am testat noua gama Garnier Botanic Therapy

Ți s-a întâmplat să petreci mult timp îngrijindu-ți părul, iar rutina pe care o ai nu mai funcționează? Garnier are soluția! O utilizare / Un minut / Îngrijirea de care părul tău are nevoie! Într-o lume în care timpul zboară, este greu să găsești un moment pentru a-i oferi părului tău rutina pe care o merită.

*

Te invit și pe tine să descoperi noua generație de măști Garnier Botanic Therapy, inspirate din natură și combinate cu știința, care îți vor transforma părul instant. Noile formule acționează într-un singur minut pentru o îngrijire de durată. Îmbogățite cu ingredientele atent alese, cele 3 măști aduc strălucire firului de păr.

Aplică cu generozitate masca pe părul umed. Așteaptă 1 minut, apoi clătește bine. Rezultatul? Un păr sănătos și fericit! Alege gama care ți se potrivește, testează și bucură-te de rezultate.

*

OAT DELICACY: Oferă un scut de protecție părului și scalpului sensibil prin proprietățile hipoalergenice. Îmbogățit cu complex de orez și lapte de ovăz organic oferă un păr mai hidratat, mai moale și cu aspect mai sănătos.

RICIN: Revitalizează părul fragil cu tendință de cădere, datorită formulei îmbogățite cu ulei de ricin și ulei de migdale. Hrănește, fortifică, și protejează părul împotriva căderii cauzate de rupere.

HONEY TREASURES: Îmbogățit cu ceară de albine și miere, umple fisurile din firele de păr, previne ruperea și sigileaza vârfurile despicate, prevenind ruperea părului uscat și deteriorat.

Noile game sunt  deja disponibile în magazine. Bucură-te de un moment de îngrijire și alege produsele potrivite nevoilor pe care le are părul tău.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*