Beauty

Noua gamă anti-îmbătrânire de la ACM Laboratorie- Duolys

September 28, 2018

Gama DUOLYS #StartYoungToStayYoung

ACM este un laborator francez independent orientat spre om, de dimensiune internațională. În calitate de specialist în dermatologie, laboratorul dermatologic ACM dezvoltă și comercializează medicamente, produse cosmetice, suplimente alimentare și dispozitive medicalecare oferă soluții inovatoare pentru cele mai frecvente motive de consult la medic. În strânsă colaborare cu lumea dermatologiei, s-au inițiat numeroase proiecte de cercetare care s-au materializat în mai multe cereri de brevetare, ceea ce ne-a permis să oferim răspunsuri țintite și eficiente pentru a îmbunătăți sănătatea pielii și a părului. Toate produsele sunt fabricate în Franța și sunt conforme cu buna practică de fabricație.

Serul intensiv antioxidant cu vitamina C pură

Combate în mod eficient semnele de îmbătrânire datorită puterii antioxidante a vitaminei C naturale pure.

Principalul aliat în lupta cu tenul tern, Duolys. CE ser intensiv antioxidant oferă o eficacitate inegalabilă datorită conținutului bogat în vitamina C pură și ambalajului inovator.Se adresează persoanelor cu vârsta peste 30 de ani. Datorită formulei sale duble compartimentate, Duolys. CE combate simultan toate semnele îmbătrânirii: riduri și linii, scăderea fermității pielii, pigmentare și aspect tern.Vitamina  C pură 15% neutralizează radicalii liberi, consolidează producția de colagen și redă luminozitatea tenului. Pentru a conserva stabilitatea și acțiunea vitaminei C, aceasta este izolată într-un compartiment de protecție. Astfel, fiecare substanță activă acționează în mod optim împotriva semnelor de îmbătrânire de pe față, gât și decolteu.

*

Prin intermediul Duolys.CE, cu un conținut de 15% vitamina C pură, putem oferi o soluție inovatoare, care îmbină stabilitatea optimă și conținutul ridicat de acid L-ascorbic, datorită ambalajului dezvoltat de ACM pentru a asigura un echilibru perfect între eficacitate și stabilitate. Astfel, datorită ambalajului duo extrem de inovator, s-a reușit combinarea unui ser cu o textură fluidă, păstrată într-un compartiment separat, pentru mai multp eficacitate li plăcere de utilizare. Acest ambalaj asigură o stabilitate a produsului de 3 ani și permite stocarea lui timp de o lună de la deschidere.

Textura este fluidă, nelipicioasă și conferă o senzație plăcută de confort în aplicarea zilnică.  Serul se poate aplica înainte de crema hidratantă. Nu conține parfum hipoalergenic și poate fi utilizat ca bază de machiaj.

Indicații: Serul Duolys.CE este indicat cu precădere în prevenirea îmbătrânirii foto-induse a pielii expuse la soare și în uniformizarea tenului. Se recomandă aplicarea serului direct pe pielea uscată, preferabil seara, pentru a beneficia cât mai mult de ingredientele sale active și pentru a asigura regenerarea naturală a pielii pe parcursul nopții.

Cum se utilizează?

Primul pas este reprezentat de îndepărtarea sigiliului din partea inferioară a flaconului. Al doilea pas este acela de a apăsa membrana moale de 2-3 ori pentru a transfera pulberea în flacon. Penultimul pas este acela de a agita flaconul timp de 15 secunde pentru a asigura dispersarea pulberii. Ultimul pas este dat de orientarea flaconului cu partea superioară în jos. Mai apoi, nu ne rămâne de făcut decât să aplicăm câteva picături o dată pe zi, dimineața sau seara.

Crema Duolys pentru zona ochilor este o cremă special creată pentru a restrucura și hidrata conturul ochilor. Combinația sa de ingrediente active netezește ridurile, reduce pungile de sub ochi și estompează cearcănele. Cantitatea produsului este de 15 ml. Bogată în vitamina C stabilizată, agenți și restructuranți, crema pentru conturul ochilor corectează vizibil semnele îmbătrânirii. Se recomandă aplicarea aplicarea dimineașa sau seara prin tapotări blânde, dinspre interior către exterior.

Duolys Legere pentru tenul normal și mixt este crema hidratantă anti-îmbătrânire cutanată. Este special creată pentru a combate semnele de îmbătrânire a pielii și pentru a hidrata tenul normal și mixt. Cantitatea produsului este de 40 ml. Datorită complexului său bazat pe acid hialuronic, aceasta este capabilă să reactiveze procesul de regenerare a celulelor pielii.  Întărește și menține în echilibru hidratarea pielii și restaurează funcția de barieră protectoare, ambele fiind esențiale pentru a întârzia efectele îmbătrânirii cutanate. Textura sa ușoară, bogată în ingrediente active hidratante și în ceramide, oferă confort imediat și pe termen lung.  Astfel, pielea este hidratată și protejată, devenind mai fermă și mai strălucitoare.

Serul Duolys.CE are o acțiune antioxidantă puternică, datorită concentrației de vitamina C. La această concentrație, s-a demonstrat clar acțiunea vitaminei C asupra îmbătrânirii cutanate foto-induse la 6 luni și la un an. Vitamina C, fiind pură, acționează direct asupra pielii. În această formă, nu necesită metabolizarea în epiderm pentru a fi activă. Astfel, Duolys.CE încetinește efectele trecerii timpului asupra tenului și reduce vizibil ridurile.

Pielea noastră este formată dintr-o succesiune de componente apoase și lipidice. Protecția optimă poate fi asigurată doar de un sistem global de combatere a radicalilor. În timp ce vitamina C este solubilă în componentele apoase, vitamina  E este solubilă în componentele lipidice. Împreuna, vitaminele C și E neutralizează eficient radicalii liberi, protejând astfel pielea.

Vitamina C- Un puternic antioxidant

Cu acțiune pro-colagen și antioxidantă, vitamina C este ingredientul esențial în menținerea acpectului tânăr. Vitamina C, implicată în numeroase funcții ale organismului, este unul dintre cele mai studiate ingrediente active anti-îmbătrânire. Prezentă în mod natural în piele, joacă un rol esențial în combaterea îmbătrânirii pielii. Odată cu vârsta, expunerea repetată la radiații UV și la ozon, conținutul de vitamina C din piele scade cu 35% în intervalul cuprins între 20 și 50 de ani.

Cum acționează vitamina C în epiderm și derm?

Antioxidant: Vitamina C este un antioxidant puternic, neutralizând radicalii liberi generați de radiațiile UV, stres, fumat și poluare. Pielea este protejată împotriva efectelor îmbătrânirii extrinseci, precum foto-îmbătrânirea.

Anti-îmbătrânirea cutanată: De asemenea, vitamina C stimulează sinteza de colagen 1 și 2, alături de proliferarea fribroblastelor, responsabile pentru fermitatea și elasticitatea pielii. Pielea este restructurată și ridurile sunt estompate.

Ten luminos: Vitamina C reduce și sinteza de melanină, prevenind hiperpigmentarea pielii. Tenul este mai luminos și mai strălucitor.

Vitamina C pură

Practic, toate studiile de cercetare clinică în care s-au demonstrat beneficiile vitaminei C au investigat acțiunea vitaminei C pure.

În produsele de îngrijire, vitamina  C se regăsește cel mai frecvent sub forma derivaților. Există numeroase forme de derivați, cu diferite concentrații de vitamina C pură. Dintre derivații utilizați cel mai frecvent, pectinat metilsilanol ascorbil estee prezent uneori în concentrație de 20% în produsele de îngrijire. Concentrația de vitamina C pură în produsul finit este practic egală cu sau mai mică de 1%. Prin urmare, produsul finit nu conține suficientă vitamina C pură pentru a fi cu adevărat eficientă. Mai mult, pentru a fi eficient, derivatul trebuie metabolizat și absorbit de epiderm.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord