Beauty

Note Cosmetics – Produse esentiale pentru machiaj natural

January 23, 2018

Note Cosmetics

2017 a fost anul în care am făcut pentru prima dată cunoștință cu brandul Note Cosmetics România. De la primul produs primit mi-au câștigat încrederea. Iată-mă acum, alături de șapte produse Note  Cosmetics pe care le aleg de fiecare dată când urmează să port machiaj.  Astăzi mi-am propus să vă vorbesc despre două dintre cele mai recente produse primite. Sunt curioasă să aflu dacă în portfardul vostru se regăsesc produse Note Cosmetics.

Înainte de a prezenta produsele, am o veste foarte bună pentru voi. Toate produsele Note Cosmetics au prețuri promoționale – click AICI. Dacă v-a făcut cu ochiul vreun produs, vă sfătuiesc să vă grăbiți, pentru că unele produse nu mai sunt disponibile pe site.

LIPGLOSS Note Cosmetics

Acest lipgloss asigură un aspect strălucitor,viu și luminos. Datorită uleiului de argan și untului de cacao, lipgloss-ul hidratează intens buzele  și le protejează împotriva factorilor de mediu. Revitalizează  și  conferă o textură moale și mătăsoasă buzelor. Conține  vitamina E.

După cum bine știm, uleiul de argan reduce liniile subțiri  și ajută la reînnoirea celulelor. Se  absoarbe rapid. Totodată are efect nutritiv și împiedică deshidratarea buzelor.

Elemente forte ale produsului:

  1. Nu conține parabeni
  2. Produsul este testat dermatologic
  3. Structura este una lichidă, iar paleta de culori este una largă
  4. Produsul nu încarcă buzele.

De fiecare dată când am testat un lipgloss, nu am obervat o culoare pigmentată, ci mai degrabă o nuanță transparentă, care putea să ducă sau nu cu gândul la nuanța de pe ambalaj. În ceea ce privește lipgloss-ul în nuanța 01- Vanilla, lucrurile nu stau deloc așa. La fel ca și celălalt lipgloss  prezentat în poză, nuanța este una pigmentată și rezistentă. Chiar dacă vorbim zilnic despre rujuri mate, un lipgloss nu trebuie să lipsească din portfardul nostru.

 

Creionul de ochi Note  Cosmetics

Pe lângă creioanele pentru buze nelipsite din portfardul meu, creioanele pentru ochi sunt mereu utilizate, indiferent că aleg un machiaj natural sau unul de seară. Creionul are o textură moale și catifelată. Este conceput special pentru a pune ochii în evidență. Forma sa groasă permite aplicarea controlată a culorii. Tocmai din acest motiv, este ușor de utilizat și potrivit chiar și pentru o piele sensibilă. O dată ce este aplicat, nu alunecă, nu curge, nu creează cute. Poate fi folosit fie pentru a trasa o linie în jurul pleoapei, fie pentru a nuanța întreaga pleoapă.

 

Ați testat până acum vreunul dintre aceste produse? Sunt foarte curioasă să aflu părerea voastră despre produsele Note Cosmetics.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord