Uncategorized

Noile nuante ale rujului lichid mat Matte Stain de la Melkior

November 13, 2017

In ultima perioada am preferat sa vorbesc cu voi in fiecare zi de luni, miercuri si vineri. Mi-am pregatit o ciocolata calda si am de gand sa va aduc astazi o veste buna, pentru a incepe aceasta saptamana cu zambetul pe buze. In ultima perioada am folosit doar rujuri lichide mate, motiv pentru care astazi am de gand sa va vorbesc putin despre un astfel de produs. Primul ruj lichid mat de la Melkior – Matte Stain a ajuns la mine in iulie si v-am vorbit putin despre el intr-un articol pe blog (daca nu l-ati citit articolul, il gasiti AICI ), iar zilele trecute a ajuns un nou ruj intr-o nuanta care mie imi place foarte mult. Acestea fiind spuse, probabil ca v-ati dat seama… vom vorbi despre un nou ruj lichid. Daca sunteti entuziasmate si voi, la fel ca mine, in momentul in care vedeti sau aflati de un astfel de produs, sa lasam vorba si sa povestim putin despre noutatea din aceasta luna, venita din partea Melkior.

 

Astazi va propun sa incepem saptamana cu un nou articol si bineinteles cu o veste foarte buna, asa cum v-am amintit mai sus. Zilele trecute a ajuns la mine una dintre noile nuante ale rujului lichid mat de la Melkior – Matte Stain si astazi am de gand sa va aduc mai multe informatii despre nuantele disponibile in acest moment in magazinul online si in magazine fizice, insa  va voi vorbi putin si despre noile nuante. Da, ati citit bine! Pe data de 15 noiembrie la ora 10:00 are loc lansarea unor noi nuante si va asigur ca o sa fie pe placul vostru! Din care am observat, vor fi sase nuante noi disponibile, printre care trebuie sa va spun ca vom gasi pe www.melkior.ro atat o nuanta de rosu intens, una de violet, cat  si o nuanta pe care eu o consider perfecta pentru aceasta toamna. Nu vreau sa va dau mai multe informatii, pentru ca imi doresc sa descoperiti voi in ziua lansarii si sa fie o surpriza.

Am observat ca de fiecare data cand au loc noi lansari, cei de la Melkior vin cu super promotii. Astfel ca, va incurajez sa fiti pe faza in momentul in care vor fi disponibile noile rujuri si sa profitati de promotia disponibila.

Initial au fost lansate sase nuante la care se vor adauga inca sase pe data de 15 noiembrie. Nuanta primita de mine este “Gentle” si trebuie sa va marturisesc ca a fost dragoste la prima vedere, deoarece este nuanta pe care eu o folosesc aproape zilnic.

Pe langa faptul ca nuanta primita a fost una asemanatoare cu nuantele pe care eu le folosesc de cele mai multe ori, lucru care mi-a placut extraordinar de mult, pensula pe care o are acest ruj lichid mat este una perfecta pentru ca aplicarea rujului sa fie mai simpla, insa in acelasi timp cat mai exacta.

Sunt nerabdatoare sa aflu parerea voastra despre nuanta primita. Ati incercat pana acum vreun ruj Matte Stain? Cum vi sa parut? Nu uitati pe data de 15 noiembrie la 10:00 ajung in magazinele fizice si pe site noile nuante. Spor la cumparaturi!

Facebook Comments

Only registered users can comment.

  1. Mi-am luat un ruj dintre primele nuanţe lansate, prin vară. Sunt foarte încântată de el. Pigmentat, culori frumoase şi rezistă foarte bine pe buze. În plus, are un preţ super atractiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord