Beauty

Momentul meu de relaxare cu mastile 7thHeaven

November 27, 2018

În urmă cu o săptămână, într-o seară de joi, mă aflam într-un loc necunoscut mie, alcătuit din șapte încăperi. În fiecare colț al camerelor descopeream buchete de trandafiri roz, baloane în aceeași culoare, multă voie bună și nu în ultimul rând o stare de relaxare. Ba chiar într-una dintre camere o măsuță de machiaj pe care erau așezate numeroase produse de îngrijire mă determina să profit de moment și să mă relaxez. Într-o altă încăpere o cadă era plină cu baloane colorate. Pe lângă toate aceste elemente care au creat un decor de poveste, am descoperit și noile măști de la 7th Heaven. Sunt sigură că știți deja că sunt prietenă cu aceste produse de multă vreme.

*

Astfel, în acest articol veți afla toate informațiile despre produsele pe care le-am primit la acest eveniment. Sunt curioasă care este părerea voastră despre aceste produse. Le-ați testat? Dacă nu ați făcut-o încă, vă sfătuiesc să încercați măcar una. Vă promit că o să vă placă mult!

*

Primul produs pe lista de astăzi este masca de față cu argilă și tradafiri roz. S-au mixat uleiul de trandafir de Damasc și argilele naturale, pentru a oferi tenului nostru o senzație de catifelare și curățare în profunzime. În plus, a fost adăugat untul de shea și cel de cacao pentru a oferi o hidratare intensă tenului. Se recomandă ca această mască să fie aplicată o dată pe săptămână. În momentul în care ne dorim să aplicăm o astfel de mască pe ten, trebuie să urmăm următorii pași foarte simpli:

*

Primul pas este dat de curățarea tenului. Bineînțeles, putem folosi doar apă sau un gel de curățare potrivit tipului de ten și nevoilor pe care le are. Apoi, după ce am curățat și uscat tenul, nu ne rămâne de făcut decât să aplicăm pe tenul nostru întreg conținul plicului. Este indicat să aplicăm masca într-un strat cât mai gros. După aproximativ 15-20 minute, vom observa că masca este complet uscată, ba chiar aceasta va începe să crape. Ultimul pas este dat de clătirea tenului.

*

Masca de față cu Guava Roz de tip peel-off curăță în profunzime și reduce roșeața, datorită vitaminei C și anti-oxidanților din mască. S-au combinat Guava purificatoare și fructele de Mangustan pentru  a îmbunătăți aspectul tenului după aplicarea produsului. Pașii de care se recomandă să ținem cont sunt aceeași ca în cazul măștii prezentate mai sus. Însă, un lucru foarte important este dat de faptul că este obligatoriu să lăsăm masca să se usuce complet pe ten. În ceea ce privește îndepărtarea produsului, nu trebuie să clătim, ci să o îndepărtăm cu blândețe cu ajutorul mâinilor.

*

A treia mască pe lista de astăzi este masca de față cu minerale de la Marea Moartă. În momentul în care simțim nevoia de un moment de relaxare într-un moment plin de activități, masca aceasta este salvarea noastră. Pentru a profita din plin de acest produs, dar și de beneficiile lui, trebuie în primul rând să îndepărtăm machiajul și să ne curățam foarte bine tenul. Mai apoi, scoatem masca din ambalaj și o despăturim. Este necesar să fim atente în momentul aplicării, astfel încât masca să fie în contact maxim cu fața noastră. Produsul va acționa în 5-10 minute, timp în care noi putem avea un moment de relaxare. După ce îndepărtăm masca, este recomandat să masăm delicat produsul care a rămas pe tenul nostru. Bineînțeles, după ce clătim cu apă rece vom simți acea senzație de bine.

*

Masca de față cu argan conține ulei de argan și antioxidanți bogați în Acai Berries. Acest duo curăță în profunzime porii și eliberează nivelul de sebum. În plus, readuce tenul obosit parcă înapoi la viață. Pașii sunt atât de simpli: curăță tenul, aplică masca, relaxează-te timp de 10-15 minute, iar la final clătește cu apă.

Masca Peel Off cu Ceai Verde este una dintre cele mai folosite măști de față de la 7th Heaven de către mine. Tenul arată și se simte foarte bine după aplicarea acestui produs. Mirosul este unul plăcut și fără să vrei, în momentul în care produsul este aplicat, o stare de relaxare te cuprinde imediat. Masca aceasta este potrivită în cazul în care vă doriți curățarea porilor și detoxifierea tenului. Explozia de minerale naturale, ceai verde, rădăcină de ghimbir și suc de lămâie alcătuiesc masca care ne va ajuta tenul să aibă parte de o detoxifiere în doar 15-25 minute.  Pașii de aplicare sunt aceiași ca cei indicați mai sus.

Sunt sigură că în mediul online ați văzut măști asemănătoare care pur și simplu în momentul contactului cu aerul bulele și spuma își fac apariția. Iată că cei de la 7th Heaven au lansat acest produs și poate fi achiziționat din magazine. Masca din material textil este infuzată cu cărbune, mixat cu Anason și Oxigen purificator.  Bulele și spuma pătrund în profunzimea porilor și îndepărtează murdăria și excesul de sebum. Se recomandă folosirea acestei măști o dată pe săptămână.

*

Iată că acestea au fost cele șase măști de față care au ajuns la mine. După cum probabil v-ați dat seama, primele două măști prezentate sunt cele noi lansate. Am preferat însă să împărtășesc mai multe informații despre mai multe măști 7thHeaven. Motivul? Sunt produsele cu care tenul meu se înțelege foarte bine, am încredere și îmi plac atât de mult, de la ambalaj până la eficiență.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord