Looks

Ce am învățat în 2017 l Ce îmi doresc în 2018

January 8, 2018

2017 a fost unul dintre cei mai buni ani de până acum, cu siguranță. Sunt curioasă ce a pregătit anul 2018 pentru mine, trebuie să recunosc. Astăzi nu vom vorbi despre produsele preferate sau articolele purtate în ultima vreme. Astăzi mi-am propus să povestim despre anul ce a trecut, dar și despre noul an. Mi-am pregătit o cafea cu lapte și caramel și îți propun să începem povestea mea.

Am învățat că oamenii vin și pleacă, indiferent dacă tu le dai motive sau nu. Sunt oameni care îți sunt aproape în momentele în care zâmbești cu gura până la urechi și continuă să fie lângă tine în momentele în care simți că ești la pământ. Însă, în același timp, mi-am dat seama că unii pleacă în momentele în care ai nevoie, chiar daca tu nu le-ai dat niciun motiv.

Mi-am dat seama că cel mai important lucru este să mă bucur de lucrurile mărunte care se petrec în fiecare zi. Să mă bucur de cafeaua pe care o beau în fiecare dimineață în ultimul timp, de fiecare ploaie, fiecare zâmbet pe care îl văd dimineața pe chipurile oamenilor. Să mă bucur de fiecare plimbare, de fiecare vorbă frumoasă spusă de cei dragi.

Am învățat că nimic nu este întâmplător, iar majoritatea lucrurilor se petrec cu un anumit scop. Am renunțat la atâtea lucruri și mai ales la atâtea locuri în care pur și simplu nu mă șimteam bine. Nu mă simțeam deloc “eu”. Mi-am dat seama că în anumite momente este mult mai bine să pleci pur și simplu.

La începutul lui 2017 am avut parte cel mai important și frumos lucru. Am pășit cu pași mărunți și lacrimi în ochi în locul care a devenit casa mea. Îți scriu acum din mijlocul livingului. Mă uit în stânga și în dreapta și chiar dacă a trecut aproape un an, tot nu îmi vine să cred. Am lacrimi în ochi. Sunt în locul pe care mi l-am dorit, dar la care nu mă așteptam să se petreacă. Am împodobit primul nostru brad de Crăciun și am decorat pentru prima dată casa. Sunt fericită.

Tot în 2017 am avut șansa de a participa la mai multe evenimente, am întâlnit oameni noi pe care îî știam doar din social media, iar cu alte persoane m-am revăzut.  Zeci de proiecte frumoase care s-au defășurat și nu au făcut decât să îmi aducă multe zâmbete. 2017 a adus o nouă casă și pentru blogul meu, iar acesta reprezintă pentru mine un pas foarte important în tot ceea ce vreau să împărtășesc cu voi.

2017

Îți sunt recunoscătoare 2017 pentru toate lucrurile bune și îți mulțumesc. 

2018

La fel ca în 2017, în 2018 sper să am toți oamenii dragi mie aproape. Să mă bucur de tot ce este mai frumos în jurul meu. Sper să călătoresc cât mai mult. Să mă bucur de fiecare zi, de fiecare lucru mărunt.

Am de gând să fiu mult mai răbdătoare. Să am tăria de a spune tot ceea ce gândesc sau simt, indiferent de circumstanțe. Îmi doresc din tot sufletul să nu pierd niciun om apropiat mie. Vreau să organizez cât mai bine activitatea de aici și de pe Youtube. Astfel, vreau să avem un număr egal de articole în fiecare săptămână.

Am de gând să fiu cât mai activă aici, în locul care a devenit parte din mine. Sper să îmi rămâneți aproape, iar eu să vă ofer toate informațiile de care aveți nevoie. Vă doresc un an nou cât mai bun, iar binele pe care mi-l doresc mie, vi-l doresc și vouă!

 

 

Facebook Comments

Only registered users can comment.

  1. Sper ca anul 2018 să îți aducă tot ceea ce îți dorești și la final să tragi concluzii cât mai de ajutor pentru mai departe. Se pare că 2017 te-a ajutat să înțelegi mai bine niște lucruri importante. Pupici! 😘 Foarte drăguță poza cu cojocelul!

  2. Ce articol frumos! Felicitări pentru toate realizările de anul trecut si iti doresc un nou an si mai bun 🎀 pe toate planurile! Multi Pupicei dulci! 😙😙😙

  3. Cat de frumos ai scris. Iti doresc succes si anul 2018 sa iti aduca numai surprize frumoase si stiu sentimentul de a avea casa visurilor, anul asta la fel ma bucur si eu si iti scriu tot din living, cu vedere la brad.te pup

  4. Ce frumos ca aveti casa voastra!!! Si noi sper sa bifam odata dorinta asta, caci e pe lista de mult timp. Insa noi ne-am axat foarte mult pe nunta, asa ca planul mutarii s-a amanat. Dar sper din suflet sa gasim ce ne dorim, pentru ca nu as vrea sa facem un compromis la numarul de camerec 😀
    Mult succes, draguta!

    1. La noi e invers, inca nu s-au facut planuri de nunta, hihi. Daa, mai bine sa astepti putin si sa iei ceva cu atatea camere cat ai nevoie, decat sa schimbi locuinta…

  5. Nu stiu de ce, dar se pare ca 2018 este un an plin de inspiratie pentru articole emotionante. Super fain articolul tau, iti doresc sa ai un 2018 mult mai bun decat 2017 🙂

  6. Felicitari pentru casa, este o realizare importanta, si noi planuim de ceva ani sa ne mutam insa tot timpul apar diferite probleme si amanam. Deocamdata ne mutam mai aproape de centru si de serviciu si asta conteaza foarte mult, poate reusim in curand sa gasim si o casa mai mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord