Beauty

Momentul meu de relaxare alaturi de mastile 7th Heaven

June 21, 2018

7th Heaven

Cum arată momentul tău de relaxare? Alegi să citești o carte bună, să îți colorezi unghiile în nuanțe de pastel sau te relaxezi alături de o limonadă rece? Sunt sigură că majoritatea dintre voi alegeți aproape zilnic mici momente de relaxare după momentele agitate și mult prea încărcate.

Aleg în fiecare zi să îmi acord cel puțin cinci minute doar pentru mine. Sunt zile în care perioada de relaxare este reprezentată de minutele în care îmi beau cafeaua, dar sunt și zile când aleg să mă relaxez alături de produsele de îngrijire care îmi oferă o stare de bine și o piele sănătoasă, catifelată și curată. Momentele în care aplic măștile de față de la 7th Heaven sunt preferatele mele. În timp ce produsul îmi curăță tenul  și îl hidratează, am suficient timp să citesc sau să pregătesc articolele de pe blog.

Masca de față peel-off cu Alge Marine Brune- 7th Heaven

Folosită cu regularitate, masca va curăța tenul de sebumul în exces. Având în vedere faptul că produsul conține  alge marine brune, ne vom bucura de momentul de relaxare, de parcă am fi la mii de kilometri distanță. Produsul vine într-un ambalaj practic, într-o cantitate de 100ml. Este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Masca de față cu Cărbune activ- 7th Heaven

Am fost foarte încântată în momentul în care am văzut în magazine noile măști de față de la 7th Heaven în acest ambalaj. Mi se pare o idee practică pentru a avea parte de un ten curat, hidratat și catifelat în orice sezon. Masca de față 2 în 1 cu Cărbune natural purificator și coajă de nucă exfoliantă are dublă acțiune în detoxifierea tenului. Instrucțiuni:

-Curățăm tenul

-Aplicăm produsul pe ten

-Profităm din plin de momentul nostru de relaxare

-Clătim

-Ne bucurăm de tenul nostru mult mai curat

Masca peel-off cu Cărbune și Nămol Negru- 7th Heaven

Masca conține cărbune activ și ajută la calmarea pielii. Nu ne rămâne de făcut decât să clătim tenul, să-l uscăm și să aplicăm un strat subțire. Așteptăm ca masca să se usuce și să o îndepărtăm cu blandețe. Este foarte important să nu aplicăm un strat gros de mască, deoarece timpul de uscare va crește, iar îndepărtarea se va realiza mai greu.

 

Masca de față Charcoal Mud- 7th Heaven

Probabil că una dintre măștile mele de față preferată este cea cu cărbune și coji de nuci. Curăță în profunzime porii și îndepărtează murdăria. În plus, cărbunele detoxifiant absoarbe excesul de sebum. Pentru un ten curat și catifelat, se recomandă să fie utilizată o dată pe săptămână.

Masca Peel-off cu Cărbune  și zahăr brun- 7th Heaven

Știm cu toții căt de bine curăță tenul cărbunele activ, însă alături de zahărul brun revitalizează, hidratează și catifelează pielea. Se recomandă ca această mască să fie utilizată o dată pe săptămână.  Nu ne rămâne de făcut decât să aplicăm masca, să așteptăm să se usuce și să o îndepărtăm cu blândețe. În cazul în care masca nu se îndepărtează cu ușurință, nu ne rămâne de făcut decât să clătim cu apă până se elimină. În astfel de situații, se recomandă să nu se forțeze îndepărtarea produsului aplicat pe față.

Masca de față Charcoal Peel-Off- 7th Heaven

Combinația specială dintre Witch Hazel și frunzele de mesteacăn calmează și îngrijește tenul, lăsându-l curat și catifelat. Se recomandă ca această mască să fie utilizată săptămânal. Se aplică cu ușurință, fiind necesară spălarea feței înainte de aplicare. După aproximativ 20-25 minute putem exfolia masca 7th Heaven și astfel ne putem bucura de un ten curat, care arată și se simte bine.

 

Ați încercat măștile 7th Heaven? Care este preferata voastră?

Facebook Comments

Only registered users can comment.

  1. Masca cu carbune nergu am incercat-o si eu. Ma bucur tare mult ca au facut un alt ambalaj. Din cea in plic imi ramanea mult produs, daca nuno foloseam in ziua urmatoare se usca 🙁

  2. Inca n-am apucat sa folosesc aceasta m,asca de la 7th heaven, dar am auzit si am citit foarte multe pareri bune despre ea, asa ca probabil cand o voi vedea in magazinele noastre, o sa mi-o cumpar si eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord