Mirosuri neplăcute? V.I.Poo ne sare în ajutor!

Știi momentul acela când ești în vizită la viitorii socri și îți vine să te duci într-un loc, dar ei nu au decât o singură baie mică și fără aerisire? Sau când tocmai pleci ușurat/ă de la baia de la serviciu, ba chiar fredonezi și un cântăcel dar… își pică fața când intră seful/șefa în cabina din care tocmai ai ieșit? Sau când iubita e în vizită la tine și împărțiți dimineața aceeași toaletă? Ori când îți spui că deși au trecut zece ani conviețuire te-ai săturat să împarți aceeași baie cu perechea ta?  și lista momentelor jenante poate continua, sunt sigură că și tu ai astfel de amintiri încă vii în minte.

De ce mirosul toaletei  „după” trebuie să fie un subiect tabu?  Fără tabu-uri, fără prejudecăți! A venit timpul să schimbăm modul în care ne confruntăm cu mirosurile neplăcute din vasul de toaletă cu noile spray-uri pentru WC de la V.I.Poo.

BuzzStore a prezentat colecția V.I.Poo pentru toalete fără miros de la AirWick, indiferent de parfumul ales (lavandă, lămâie, fresh). Odată pulverizat în WC, sprayul V.I.Poo cu uleiuri esențiale formeză o peliculă la suprafața apei, ce neutralizează mirosurile neplăcute și eliberează un parfum plăcut în aer. Astfel, îți poți face apoi treaba relaxat/ă, fără grija mirosurilor neplăcute de după.

Ce parfumuri sunt disponibile?

-Lavandă – Lavender Superstar

-Lămâie- Lemon Idol

-Aqua- Fresh Model 

Cum ar trebui utilizat V.I.Poo?

Primul pas este acela de a agita foarte bine. Următorul pas este dat de aplicarea a 3-4 pufuri direct în vasul de toaletă, pe suprafața de apă înainte de utilizare. Este important de amintit faptul că se recomandă folosirea în spații bine ventilate.

Cât poate ajunge o sticlă de V.I.Poo?

O sticlă poate conține până la 300 de pufuri sau 100 de aplicări.

Ar trebui să aplicăm produsul și pe capacul toaletei?

Nu. Dacă este aplicat din greșeală, se recomandă să se curețe cu o cârpă umedă.

Este în regulă dacă aplicăm produsul după utilizarea toaletei?

Nu, produsul este destinat aplicării în vasul de toaletă ÎNAINTE de a o folosi. Formula V.I.Poo creează o barieră ce nu permite mirosurilor neplăcute să iasă din vasul de toaletă și eliberează un parfum proaspăt.

De ce pompița spray de la V.I.Poo-ul meu nu funcționează?

Este posibil ca, în primele aplicări, să trebuiască apăsarea de mai multe ori succesiv pentru ca lichidul să ajungă în dispozitivul de aplicare. De asemenea, asigură-te că menții produsul vertical în timpul aplicării.

Cum se păstrează V.I.Poo?

V.I.Poo se păstrează la temperatura camerei, cu capacul pus.

Fiecare din cele trei produse vine într-o cantitate de 55 ml. Am testat toate cele trei produse și am observat că tot ceea ce este menționat despre produs se întâmplă. Sunt foarte încântată de aceste produse. Se găsesc deja în hipermarketuri, iar prețul este aproximativ 25 lei. Ați testat acest produs sau aveți de gând să o faceți? Sunt curioasă care este părerea voastră.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*