Melatonin Pura- Bucura-te de un somn de calitate!

Cum scapi de insomnii?  Cum crești capacitatea organismului de a se adapta la stres? Bucură-te de un somn de calitate! Melatonin Pura

 

Ai tulburări de somn și adormi greu? Suferi de întreruperi ale somnului în mijlocul nopții? Dacă ai răspuns cu da acestor întrebări, am găsit o soluție pentru toate acestea! Melatonin Pura.

Pentru ca organismul să fie cu adevărat echilibrat, sănătos și pregătit să funcționeze a doua zi este important ca somnul să fie odihnitor. Se întâmplă ca, din anumite motive, ritmul organismului să fie perturbat: înaintarea în vârstă, stresul, schimarea de fus orar, anxietatea, dezechilibrele emoționate, etc. Dintre toate soluțiile existente, administrarea de melatonină este cea mai eficientă și sigură formă de a reduce timpul necesar pentru a adormi și de a corecta tulburările de somn, fără efecte adverse.

*

Melatonina este un hormon natural produs de epifiza, reflex, odata cu instalarea întunericului. Rolul acesteia este de indrucere a somnului. Prin acesta de asigurare a relaxării organismului și de refacere a capacității funcționale a organelor și sistemelor și restaurarea energiei. Prin asigurarea unui somn de calitate, melatonina contribuie la funcționarea optimă a sistemului imun, matabolic, nervos, cardiovascular și endocrin.

Alte efecte importante ale Melatoninei sunt cele antioxidative și cel antiaging, de încetinire a ritmului de îmbătrânire a organismului. Un studiu publicat recent demonstrează rolul potențial al melatoninei în tratamentul infecției cu COVID-19. Conform acestui studiu, utilizarea melatoninei poate avea efect protectiv asupra plămânilor împotriva inflamației și stresului oxidativ și, de asemenea, efect direct antiviral.

*

Melatonin Pura de la ESI Italia este un supliment alimentar ce oferă melatonină sub formă de microtablete, care induc un somn natural, reglează cu succes durata și calitatea somnului, fără efecte adverse.  Disponibilă în variantele de 3mg și 5mg, Melatonin Pura se administrează cu o oră înainte de ora stabilită pentru somn, pentru a  reduce timpul necesar de a adormi și pentru a îmunătăți calitatea și durata somnului. Pentru reechilibrarea ritmului cardiac și combaterea efectului de jet lag, există Melatonina Pura Fast, sub formă de pelicule orosolubile. Acestea se dizolvă în doar câteva secunde la contactul cu saliva și eliberează instant și complet melatonina conținută. Picăturile Melatonina Pura Junior vor fi de mare ajutor copiilor care se confruntă cu tulburări de somn. Cu o aromă delicioasă de ciocolată albă, picăturile reduc timpul necesar pentru a adormi, îmbunătățind calitatea și durata somnului celor mici.

  *

Pe scurt, iată principalele avantaje suplimentului alimentar Melatonin Pura:

  1. Reduce timpul necesar pentru a adormi
  2. Îmbunătățește calitatea și durata somnului și implicit calitatea vieții
  3. Ajută la combaterea efectului de jet lag
  4. Profil de siguranță excelent
  5. Administrare confortabilă (microtablete ulor de înghițit și ușor de transportat)

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*