Matache Măcelaru’ – Alege mezelurile meștesugite!

Povestea lui Matache Măcelaru’ a început demult, atunci când s-a deschis prăvălia în zona intersecţiei Buzeşti – Griviţa, una dintre cele mai frecventate zone ale Bucureștilor acelor vremuri.

Alege mezelurile meșteșugite de la Matache Măcelaru’

Multă lume, în căutarea specialităților preparate cu mare grijă, după rețete cu tradiție și meșteșug, continuă și azi să savureze produsele Matache Măcelaru’.

Meșteșugul l-a păstrat secret, însă produsele sunt făcute din carne de cea mai bună calitate, alături de care se folosesc mirodenii dintre cele mai bune: sare bulgăraș, boia pișcăcioasă, rozmarin aromat, cimbru parfumat sau usturoi neaoș. Mezelurile sunt afumate cu pricepere, doar cu fum din lemn natural de fag, cât să capete gustul inconfundabil.

Vremurile au trecut, iar faima preparatelor Matache Măcelaru’ s-a dus în toată România și chiar peste hotare. Clienții sunt încâtați de produse și le recomandă, așa că, mezelurile meșteșugite sunt trimise în toate prăvăliile mari din toată țara, pentru ca toți cei care le îndrăgesc să găsească cât mai aproape tot ce le trebuie pentru un festin culinar.

*

Chiar dacă vremurile s-au schimbat, meșteșugul lui Matache Măcelaru’ a rămas același.

Pregătite cu pricepere, după rețete măiestrite, din ingrediente de calitate, specialitățile sunt combinația ideală de gust tradițional și ingrediente moderne.

*

Dacă și tu apreciezi mezelurile gustoase, de calitate, atunci cu siguranță produsele Matache Măcelaru’  sunt pentru tine. Le-ai încercat?

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*