Beauty

Masti pentru fata – www.b-secrets.ro

November 13, 2018

În ultima perioadă, atât în magazinele fizice, cât și în magazinele online tot mai multe măști pentru față își fac apariția. Nu ne rămâne de făcut decât să alegem masca potrivită pentru nevoia tenului nostru și să ne bucurăm de rezultatele pe care aceasta ni le oferă. În această perioadă friguroasă, consider că aceste produse sunt ideale pentru tenul nostru.

*

În momentul în care aleg o mască pentru față, mă gândesc mai degrabă la un moment de relaxare, doar pentru mine. Aleg de cele mai multe ori să îmi aplic o mască în momentul în care mă bucur de o cafea cu mult lapte, o baie fierbinte sau o carte bună. Sunt convinsă că nu sunt singura care asociază aceste produse cu momentul perfect pentru relaxare. Alături de o pătură pufoasă și câteva lumânări aprinse, o mască pentru față completează starea de bine, de relaxare.
De curând, am primit o grămadă de măști pentru față, iar astăzi a sosit momentul să împărtășesc câteva informații despre două dintre acestea. Da, îmi aplic de cel puțin două ori o mască pe ten. Fac asta în primul rând pentru nevoia pe care o are tenul meu și nu în ultimul rând pentru starea de bine pe care o oferă aplicarea produsului.

*

Masca din nămol 3 în 1 a fost creată cu ajutorul ierburilor atent selectate și a uleiurilor naturale prietenoaste cu pielea noastră. Această mască naturală ajută la detoxifierea, exfolierea și stimularea circulației. Modalitatea prin care se aplică este cea cunoscută de noi. Nu este nevoie de o cantitate mare de produs, însă trebuie să fim atente în ceea ce privește aplicarea uniformă. După aproximativ cinci-zece minute, timp în care masca acționează și se usucă pe tenul nostru, se îndepărtează prin mișcări circulare sau cu apă călduță. Această macă poate fi folosită atât pe ten, cât și pe păr sau corp. Sună bine, nu e așa?

*

Masca ajută la curățarea profundă a pielii de toate impuritățile care se acumulează pe parcursul zilei. În plus, îndepărtează excesul de sebum, calmează pielea, oferindu-i un aspect proaspăt și sănătos. În același timp purifică, hidratează, reîmprospătează și regenerează pielea.
Mirosul este unul unul subtil, nu deranjează deloc. În momentul în care am aplicat masca, am simțit imediat mirosul ingredientelor naturale atent selecționate. Masca este potrivită pentru toate tipurile de ten. Produsul vine într-o cantitate de 75 grame, iar ambalajul este unul practic. Se recomandă utilizarea produsului în cel mult trei luni de la deschidere.

Nămolul este bogat în mineralele ce contribuie la îmbunătățirea aspectului pielii: exfoliere, detoxifiere și înmuiere, minimizând porii, reducând ridurile, îmbunătățind elasticitatea și tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii. În plus, este dovedit faptul că nămolul mineral, negru din Marea Moartă are un adevărat efect benefic asupra sănătății și, în special, asupra pielii.

*

O puteți găsi pe site-ul www.b-secrets.ro la un preț foarte bun. Prețul acestei măști pornește de la doar 9,99 lei și o puteți găsi aici.


Masca din nămol cu castravete 3 în 1 funcționează în doar cinci-zece minute. Această mască comină un set echilibrat de ingrediente care asigură o acțiune de curățare. Masca atrage impuritățile și excesul de sebum. Extractul de castravete este un element anti-stres și antioxidant.
Este important de menționat că această mască este potrivită pentru toate tipurile de ten. O dată aplicată cât mai uniform, după aproximativ cinci-zece minute putem observa că se usucă. Nu ne rămâne de făcut decât să o îndpărtăm prin mișcări circulare sau cu ajutorul apei călduțe. Produsul vine într-o cantitate de 200 grame. Se recomandă utilizarea produsului în cel mult șase luni de la deschidere. Această mască nu a fost testată pe animale, la fel ca și cea menționată mai sus.

Ingrediente : apă, caolin, bentonită, glicerină, propilen glicol, extract de castravete, tecoferol, metilcloroizotiazolinonă, metilizotiazolinonă.

*

Are o consistență ușoară, lucru care îmi place foarte mult. Nu simt că produsul este aplicat pe ten, iar mie nu îmi rămâne de făcut decât să mă bucur de un moment de relaxare doar pentru mine. Se poate aplica fie cu degetele, fie cu o pensulă din peri sintetici. În cel mult cinci minute am observat că începe ușor, ușor să se usuce pe tenul meu. În momentul în care am îndepărtat produsul de pe ten, am observat că acest proces se realizează cu puțin efort. Am rămas astfel plăcut surprinsă să observ cât de ușor se îndepărtează. Pielea mea a devenit instant catifelată și luminoasă. Am observat acest lucru chiar de la prima utilizare.

Puteți comanda și voi această mască de pe sit-ul www.b-secrets.ro. Așa cum am menționat mai sus, produsul vine într-o cantitate de 200 grame și costa doar 26,99 lei. O puteți achiziționa de aici.

*

Am preferat să vă vorbesc astăzi despre aceste produse, deoarece le-am testat în ultimele două săptămâni. Astfel, mi-am creat o părere despre fiecare în parte. Da, sunt două măști care fac parte din rutina mea de îngrijire, două produse de care sunt foarte mulțumită. Site-ul de pe care puteți achiziționa produsele este unul pe care l-am descoperit de curând. Pe lângă aceste măști pentru față, puteți găsi o mulțime de produse de îngrijire, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Ați făcut cunoștință până acum cu aceste produse sau acest site? Sunt curioasă să aflu care este părerea voastră despre produsele acestea.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord