Luna Cadourilor- Bijuteriile La Rosa

 Iată că ne aflăm în perioada mult așteptată a anului. Mii de becuri aprinse în oraș și oameni zgribuliți ce aleargă dintr-o parte a orașului în alta, totul mă face să mă simt minunat și să zâmbesc. Cadourile potrivite pentru cei dragi sunt mereu alese cu multă grijă. Nouă nu ne rămâne de făcut decât să petrecem clipe minunate alături de persoanele dragi și să-i suprindem într-un mod cât mai plăcut.

Obișnuiam să aleg cu mult timp înainte cadourile pentru cei dragi, însă anul acesta se pare că voi face acest lucru pe ultima sută de metri. Sunt sigură că sunt și alte persoane care trec prin aceeași situație, nu e așa? Acesta este principalul motiv pentru care astăzi am ales să vă ofer o idee de cadou. Din punctul meu de vedere este perioada specială pentru a face pasul cel mare, iar Bijuteriile La Rosa ne sar în ajutor. Totul devine mai ușor, din simplul motiv că există o gamă largă de modele, iar luna cadourilor aduce reduceri de 20% la toate bijuteriile. Sună bine, nu?

Tocmai de aceea vă scriu aceste rânduri și sper să fie citite de cât mai mulți bărbați, pentru că am pregătit o mulțime de idei nemaipomenite. Vom vorbi astăzi despre câteva modele deosebite de inele de logodnă, dar și verighete din aur.

Luna Cadourilor

Aflându-ne în luna cadourilor, în perioada 01.12.2017-31.12.2017 toate bijuteriile La Rosa au o reducere de 20%. Vă puteți alege bijuteria preferată din peste 1000 de modele care impresionează prin detaliile fin executate, neputând trece neobservate, vă asigur. Datorită faptului că în această perioadă a cadourilor, bijuteria pe care orice femeie așteaptă să o primească la un moment dat se află la un preț redus cu 20%, vă propun să vedem doar câteva dintre modelele pe care eu le consider perfecte.

  • Puteți da click pe fiecare dintre modelele mai jos selectate pentru a fi direcționați direct pe site.

Inele de logodnă

Verighete din aur

Pentru că astăzi vorbim despre inelul de logodnă perfect sau verighetele din aur, aceste bijuterii sunt întotdeauna alese cu grijă. În ceea ce privește fiecare bijuterie La Rosa în parte, vă pot asigura de faptul că personalul vă poate oferi toate detaliile despre bijuteriile care vă plac. Fie că visați la un inel de logodna din aur într-un model cât mai simplu, fie că vreți un model special, cu siguranță veți găsi inelul perfect pe site.

Puteți alege setul de verighete din aur alb, pentru o notă de eleganță. Verighetele din aur pot fi alese pentru un plus de strălucire.Indiferent de alegerea făcută, fie că preferați inelele din aur alb sau aur galben, inelele La Rosa sunt realizate de către bijutieri profesioniști, care pun accentul pe detalii. De peste 10 ani, fac parte din poveștile de iubire ale clienților.

Unde găsim showroom-urile La Rosa

În plus, puteți face o vizită într-unul dintre showroom-urile La Rosa pentru a primi toate informațiile necesare.

  • Showroom București- Calea Dorobanți, Numărul 152;
  • Showroom Constanța- Bd. Tomis 86-88;
  • Showroom Iasi- Strada Palas, Nr7A.

Alte avantaje

Fie că sunteți în căutarea unui inel de logodnă sau a unui set de  verighete, trebuie să știti următoarele avantaje:

-Dacă aveți de gând să gravați numele, data nunții pe verighete, acest lucru se poate realiza gratuit;

-Fiecare bijuterie are o perioadă de garanție de 2 ani;

-Pentru bijuteriile cu diamant, cumpărătorul beneficiază de o serie de servicii. Dintre aceste servicii amintim lustruirea și curățarea obiectelor gratuit, o singură dată pe an, dar și garanția pe viață;

-Bijuteria achiziționată se poate returna în mod gratuit în termen de 14 zile;

– O mulțime de bijuterii în stoc, livrarea în 48 de ore;

– Bijuteriile se pot realiza pe comandă. Acestea se pot achiziționa și în cel mult patru rate, cu ajutorul cardului Garanti sau Credit Europe.

Nu îmi rămâne de făcut decât să vă urez cumpărături plăcute.  Sunt sigură că veți găsi bijuteria perfectă pe site. Luna Cadourilor vă aduce 20% reducere la toate produsele disponibile pe http://www.bijuteriilarosa.ro, nu uitați. În plus, multe alte informații găsiți și pe pagina de Facebook- click AICI.

Bijuteriile La Rosa fac parte din povestea ta de iubire în luna cadourilor.

Facebook Comments

18 Replies to “Luna Cadourilor- Bijuteriile La Rosa”

  1. Eu nu am auzit de ei pana acum, dar ma bucur ca in aceasta perioada sunt reduceri, pentru ca sunt multe cupluri care se logodesc in perioada sarbatorilor de iarna! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*