Descoperă Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster

În fiecare sezon, tendințele se schimbă! De cele mai multe ori avem un lucru preferat în fiecare sezon, începând cu o nuanță preferată și terminând cu un produs favorit. Pentru că tot am adus în discuție faptul că putem avea un produs preferat în fiecare sezon, astăzi vom vorbi despre Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster.

Este produsul pe care l-am folosit în utima vreme, motiv pentru care astăzi vă voi oferi câteva informații despre acesta. Formula perfectă de lip gloss pentru buze irezistibile, oferă acestora atât volum, cât și o nuanță delicată. Produsul este disponibil în două nuanțe: Rosé sau Marsala. Vă va fi greu să alegi o singură nuanță dintre cele două, deoarece arată ambele foarte bine.

   

De la nuanțe intense la tonuri naturale, de la texturi metalice la texturi catifelate și soft… Cam așa arată tendințele din acest sezon. Însă, pentru buze, cu toții suntem de acord că naturalețea este cuvântul de ordine. Pe lângă toate aceste lucruri, tot mai multe femei își doresc și mai mult volum pentru buze.

În acest sezon, accentul se pune pe machiajul ochilor, ce-i drept. Se sculptează tenul cu paletele speciale, iar buzele trebuie să arate pline, nu e așa?

Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster asigură doza de acid hialuronic necesară pentru buze voluptoase și pline de senzualitate! Produsul ne sare în ajutor, fiind disponibil în culoarea ideală pentru noi: Rosé sau Marsala. Aplicarea se realizează foarte ușor. Ambalajul este unul practic, astfel că are loc în orice portfard.

Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster e mereu în tendințe!

Dacă simțim nevoia de hidratare și un plus de volum, atunci acest lip gloss ne va redefini conturul buzelor, datorită formulei pe bază de acid hialuronic reticulat și lipide. Nu ne rămâne de făcut decât să ne bucurăm de buze mai pline, mai hidratate, imediat după aplicarea produsului! Efectul acestuia poate ține până la 3 ore, dar reaplicarea garantează un volum care durează atât cât noi ne dorim.

Sunt curioasă cum vi se pare acest produs. L-ați testat până acum?

 

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*