Perwoll Renew & Blossom-Lasa-ti simturile sa infloreasca!

Tocmai ți-ai cumpărat câteva piese vestimentare de care ești îndrăgostită? Cel mai probabil deja de îngrijorezi cu privire la durata de viață a culorilor și forma țesăturilor, mai ales când celelalte haine preferate din dulap și-au pierdut culoarea datorită spălatului des cu un detergent nepotrivit.

Îți prezint astăzi noul detergent Perwoll Renew&Blossom care te va ajuta să te bucuri mai mult timp de hainele tale preferate. Acestea vor arăta la fel de frumoase ca în prima zi în care le-ai cumpărat. Simțurile tale vor fi răsfățate de un parfum floral, elegant.

Perwoll este un detergent special! Acesta redă strălucirea culorilor și are grijă de țesături, menținându-le în formă. În plus, acest detergent oferă și un parfum floral.

*

Este potrivit pentru curățarea rufelor realizate din orice tip de material textilș, ca tu să te bucuri mai mult timp de hainele pe care le iubești.  Mai mult, datorită  eficacității sale la temperaturi scăzute, formula inovatoare Perwoll Renew & Blossom permite reducerea consumului de energie.

În plus, Perwoll a lansat mișcarea #RethinkFashion. ne încurajează să avem grijă într-un mpd corect de hainele noastre, astfel încât acestea să arate ca noi mai mult timp. Dacă avem grijă de hainele pe care deja le deținem, le putem purta de mult mai multe ori, fără să fim îngrijorate că acestea se vor strica în timpul spălării. Astfel, nu vom mai fi nevoiți să cumpărăm haine noi pentru că cele vechi s-au degradat la spălare, ceea ce înseamnă că vom consuma mai puține resurse, deci vom fi mai sustenabile. Conceptul #RethinkFashion încurajează mișcarea „slow fashion” axată pe longevitatea articolelor de îmbrăcăminte și pe un comportament responsabil de consum.

*

Știai că hainele tale se pot deteriora în timp, dacă le speli cu un detergent obișnuit?  Detergenții universali pot deteriora hainele:

-concepuți pentru îndepărtarea murdăriei și petelor dificile

-din cauza formulei puternice, țesăturile pot fi distruse

-în timp, culorile îți pierd intensitatea.

Nouă? NU! Spălată cu Perwoll

Perwoll este un detergent special, care spală heinele într-un mod delicat, păstrându-le ca noi mai mult timp:

-înlătură murdăria de zi cu zi

-păstrează forma țesăturilor

-redă intensitatea și strălucirea culorilor

 

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*