Beauty

Laboratoarele Fiterman- Noua gamă Anti-age HA

May 25, 2018

De curând a fost lansată o nouă gamă de produse cosmetice, iar astăzi mi-am propus să vă vorbesc despre ea. Sub denumirea ”Laboratoarele Fiterman”, producătorul de produse farmaceutice Fiterman Pharma a creat o gamă nouă de produse dermatocosmetice. Acestea se adresează atât femeilor, cât și bărbaților.

Fiterman Pharma este recunoscută pentru cei peste 20 de ani de excelență în fabricarea de medicamente, suplimente, dispozitive medicale și cosmetice. Gama a fost dezvoltată sub rigori farmaceutice. Astfel,  gamă Anti-age HA se bazează pe utilizarea moleculelor de superacid hialuronic și nanoacid hialuronic, cu capacitatea înaltă de a pătrunde atât în straturile superficiale, cât și în cele profunde ale pielii,  având ca efect diminuarea aspectului ridurilor.

Laboratoarele Fiterman

Știm că ridurile din jurul ochilor sunt primele care își fac apariția. Pentru a le estompa și  oferi o privire întinerită, Laboratoarele Fiterman au creat Crema contur ochi anti-age HA. Iar pentru a reduce liniile fine și a redesena conturul feței poți folosi Crema mască anti-age HA.

Cremă contur ochi anti-age HA

Cu o textură delicată, ce permite absorbția imediată în piele, stimulează microcirculația pielii din zona ochilor, reduce liniile fine și ridurile, iar efectele pot fi vizibile în cel mai scurt timp. Ambalajul produsului este unul practic, ușor de utilizat. Sunt sigură că deja ați observat cât de interesante sunt ambalajele acestor produse. Mie îmi plac foarte mult, care este părerea voastră?

Cremă mască anti-age HA

Mai mult decât o cremă de noapte și mai mult decât o simplă mască, un tratament facial profesional care poate fi utilizat acasă. Produsul este ușor de utilizat și nu necesită clătire. Astfel, oferă soluția ideală și la îndemână în lupta cu semnele lăsate de trecerea timpului.

Fiterman Pharma este recunoscută pentru cei peste 20 de ani de excelență în fabricarea de medicamente, suplimente, dispozitive medicale și cosmetice. Ce părere aveți despre aceste produse? Vă invit să descoperiți cosmeticele anti-age ale Laboratoarelor Fiterman și să transformați în realitate dorința de a fi frumoasă la orice vârstă! După cum ați observat, pe cutia prezentată în prima fotografie, mesajul „Sunt frumoasă la vârsta mea!”

Acestea fiind spuse, sunt curioasă să aflu părerea voastră despre aceste produse.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord