Beauty

Kit de ingrijire pentru orice tip de ten sensibil de la La Roche-Posay

August 16, 2018

Nu puține au fost situațiile în care ne-am dorit să testăm un anumit produs, înainte de a îl achiziționa. De cele mai multe ori, acest lucru se întâmplă deoarece ne dorim ca produsul să se potrivească nevoilor pe care le avem. Mai precis, pentru un plus de siguranță ne sunt necesare astfel de mostre. Întotdeauna, în momentul în care apar kit-urile gratuite ale unor produse noi lansate le solicit în farmacii. Astfel, testez respectivele produse, analizez felul în care tenul meu arată și iau decizia de a realiza sau nu achiziția. În acest articol vom vorbi despre cel mai recent kit de îngrijire pentru orice tip de ten sensibil.

Știai că pielea sensibilă nu este definită ca fiind un tip de piele propriu-zis? Poate afecta orice tip de piele, de la cea mixtă sau grasă, la pielea predispusă la acnee, până la pielea uscată, foarte uscată sau matură.

Cum putem caracteriza o piele sensibilă?

-Uneori sau deseori se confruntp cu mâncărime, iritație sau roșeață;

-Poate exista senzația de „piele care ține”;

-Poate prezenta uscăciune severă sau reactivitate la diferite ingrediente.

Ce-i drept, secretul unui ten sănătos trebuie împărtășit. Tocmai de aceea, puteți obține gratuit kit-ul de îngrijire din farmaciile partenere. Ce conține acest kit?

Apa micelară Ultra este potrivită pentru demachierea tuturor tipurilor de piele sensibilă. Acest produs curăță, demachiază, reduce senzația de piele care ține și totodată reduce roșeața. Produsul nu conține săpun, coloranți, alcool și parabeni.

  • Îndepărtează perfect machiajul, impuritățile și particulele de poluare;
  • Lasă pielea curată, fără a o usca;
  • Anti-disconfort. Anti-roșeață. Luptă împotriva senzației de piele care ține;
  • Pielea își recâștigă confortul, după utilizarea produsului;
  • Putere de hidratare.

În kit veți găsi această apă micelară, într-o cantitate de 50ml.

O nouă expertiză în dermatologie este reprezentată de rolul prebioticelor în îngrijirea pielii sensibile. Când pielea este sensibilă, nu trebuie doar să îi reparăm bariera cutanată. Este important, totodată, să îi conservăm bariera microbiană, o barieră care protejează în mod natural pielea, pentru a-i reduce sensibilitatea. Prebioticele actionează asupra microbiomului, prin reechilibrarea acestuia. Hidratează 48 de ore. Nu conține parfum și alcool. În kit veți găsi produsul într-o cantitate de 15ml.

83% dintre ingredientele active care calmează și protejează:
Glicerina hidratează timp de 48 de ore:
Ceramidele repară și protejează bariera cutanata;
Vitamina B3 calmează instant;
Apa termală La Roche-Posay  calmează și reduce iritatiile.

Dacă vă doriți să testați aceste produse, kit-urile pot fi găsite în farmaciile partenere. Lista farmaciilor poate fi consultată aici.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord