Beauty

Keratina lichida – ANIAN

July 13, 2018

Nu este o noutate că îngrijirea părului reprezintă un subiect important pentru mine. Astfel, sunt mereu în căutarea unor noi produse care să îi aducă numeroase beneficii, pentru a mă bucura de un păr care arată bine și este sănătos. De aproximativ o lună de zile am început să folosesc un produs nou pentru mine, iar astăzi vom vorbi despre acesta. Sunt curioasă dacă l-ați încercat până acum și bineînțeles, care este părerea voastră.

ANIAN Keratina Lichidă conține ingrediente identice cu cele din structura părului, care acționează  cu o intensitate atât mai mare cu cât părul este mai deteriorat.  Acțiunea keratinei lichide revitalizează strălucirea mătăsoasă și naturală a părului, revigorându-l și dându-i volum. Astfel, părul arată radios și sănătos.

Cum se folosește?

Întreg procesul de aplicare a keratinei lichide este unul foarte simplu. După ce părul este spălat, se recomandă uscarea acestuia cu ajutorul prosopului. Următorul pas este acela de a aplica keratina lichidă,  de a masa și pieptăna părul. Nu ne rămâne de făcut decât să uscăm ușor cu ajutorul uscătorului de păr. Este important de precizat faptul că este necesară căldura pentru fixarea ingredientelor active pe păr.

Ce am observat?

-Produsul este ușor de utilizat, iar ambalajul este potrivit pentru o aplicare precisă, rapidă și sigură.

-Produsul vine într-o cantitate de 250 ml, ceea ce asigură utilizări numeroase.

-Mirosul este unul plăcut.

-Produsul a venit ambalat foarte bine, pentru un plus de siguranță.

-Prețul produsului este unul foarte bun, având în vedere beneficiile pe care le aduce părului și al cantității. Costă 39 lei, iar pe site-ul www.triodeluxe.ro  se găsește la cel mai bun preț găsit în magazinele online.

-Alături de balsamul de păr despre care v-am vorbit în acest articol, keratina lichidă face o treabă foarte bună. Părul meu este mătăsos și se aranjează mult mai rapid și mai  bine.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord