Looks

Jacheta tricotată – Ce am făcut de 1 Decembrie?

December 5, 2017

Departe de agitația orașului, în locul unde pur și simplu uiți cât este ceasul sau ce zi este. Timp de patru zile am avut parte de multă liniște, zăpadă și oameni frumoși aproape. Jacheta tricotată preferată, o căciulă perfectă pentru temperaturile scăzute din această perioadă și un peisaj care mă face să rămân cât mai mult timp aici. Recunosc, nu au putut lipsi nici rochiile tricotate din peisaj. Despre ele vom vorbi într-un alt articol. Cam așa arată pe scurt mini vacanța de 1 Decembrie. Am petrecut pentru prima dată această sărbătoare la munte și sunt sigură că acest lucru se va repeta.

Joi am pornit la drum și nici prin minte nu mi-a trecut că ne vor aștepta patru zile absolut minunate. Nu mă așteptam că în momentul în care voi deschide fereastra  totul o să fie într-un alb imaculat, însă m-am bucurat că cele mai călduroase articole erau în bagaj. Nu voi vorbi despre aglomerația din trafic, ci mai degrabă despre momentele frumoase din vacanță. În momentul acesta îmi lipsește zăpada, însă luminile aprinse din oraș mă asigură că perioada mult așteptată urmează.

 

Un balcon imens, în fața căruia munții îmbrăcați într-o plapumă albă de zăpadă nu puteau trece neadmirați sau nepriviți câteva minute în șir. O cană cu ceai fierbinte, o pătură pufoasă, un scaun de lemn în partea stangă și zeci de minute petrecute pe balcon. Patru zile care se terminau undeva la ora șapte dimineața și puține ore de somn, însă zeci de minute pline cu zambete din toată inima. Acum e undeva aproape de ora nouă dimineața, am lângă mine o cafea cu lapte și caut cele mai interesante globuri de Crăciun. Este primul Crăciun în noua casă, iar pregătirile încep chiar sâmbătă.

Și îți spun acum, pentru că sunt sigură că voi uita. Cât mi-aș fi dorit să pot aduce cu mine leagănul în care am petrecut minute în șir. Îmi aduce aminte de copilărie, de momentele în care petreceam o bună parte a zilei într-un leagăn asemănător.

 

Jacheta tricotată de la BonPrix

Țin minte că am primit această jachetă undeva prin luna martie. În acel moment  vremea frumoasă de afară mă împiedica să o port. În mini vacanța de 1 Decembrie, am profitat de temperaturile scăzute și am adăugat-o în bagaj. O ținută all black și jacheta tricotată au fost alese de mine într-una din zilele petrecute la munte. Este atât de călduroasă și, din punctul meu de vedere, se potrivește foarte bine în momentul în care aleg o ținută ca cea de astăzi.

Din păcare, această jachetă nu mai este disponibilă pe site. Dacă sunteți în căutarea unor modele asemănătoare, puteți găsi o mulțime de jachete pe site. Mie nu imi rămâne de făcut decât să mă bucur de o ciocolată caldă, în timp ce voi căuta decorațiunile de Craciun. Aștept momentul acesta de câteva săptămâni bune. Însă până atunci, cum ai petrecut ziua de 1 Decembrie? Ai avut oameni frumoși aproape? Sunt curioasă să aflu dacă ai petrecut această sărbătoare acasă sau ai călătorit. Totodată sunt curioasă ce se va întâmpla în perioada următoare. Plănuim cât mai multe zile petrecute departe de agitația din oraș. Aveți vreo super idee?

Modele asemănătoare pot fi gasit pe https://www.bonprixro.eu

Facebook Comments

Only registered users can comment.

  1. Persajul e superb, pozele reuşite şi jacheta arată adorabil 🙂
    Ca în fiecare an, toată dimineaţa m-am uitat la paradele de 1 Decembrie transmise la TV. Chiar spuneam că mi-ar plăcea să ajung într-un an la parada de la Alba Iulia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord