Beauty

Îngrijirea potrivită pentru o viață echilibrată – Barnangen

May 27, 2018

Descoperim împreună îngrijirea potrivită pentru o viață echilibrată- Barnangen

Produsele Barnangen definesc combinația potrivită între natură și știință. Formulele cercetate științific asigură o protecție pe termen lung și sunt completate perfect de ingredientele de inspirație nordică. Bine-cunoscut în Suedia de zeci de ani, Barnangen propune o experiență nouă în îngrijirea pielii și o nouă filosofie de viață – Lagom. Încă de la lansarea primului său produs, săpunul cu formula Cold Cream ce l-a făcut celebru începând cu anul  1873, Barnangen, i-a cucerit pe nordici prin produse autentice și delicate, fiind astăzi cel mai cunoscut și îndrăgit brand suedez de îngrijire corporală.

Gelul de duș Sensitive pentru piele uscată Barnangen

Conceput special pentru pielea sensibilă, gelul de duș Sensitive asigură și calmează pielea sensibilă printr-o îngrijire atentă. Acesta menține umiditatea naturală a pielii și delicatețea acestuia. Gelul de duș Sensitive conține flori de soc, celebre în Emisfeta  Nordică și 5% Cold Cream. Are un miros plăcut, iar lucrul care m-a făcut să îndrăgesc acest produs este faptul că pielea rămâne foarte catifelată după utilizare.

Loțiune de corp Sensitive pentru piele sensibilă Barnangen

După duș, ne putem răsfăța cu loțiunea de corp Sensitive, care hidratează și calmează pielea, având un efect delicat imediat și de lungă durată. Pentru a ne bucura de o piele mătăsoasă și catifelată pentru întreaga zi, produsele amintite mai sus ne vor sări în ajutor. Loțiunea de corp Sensitiv conține aceleași ingrediente ca cele menționate în cazul gelului de duș. Loțiunea de corp miroase incredibil de bine și intra foarte repede în piele. În plus, după utilizare, pielea rămâne catifelată la atingere. Mirosul, deși unul subtil, persistă câteva ore bune pe piele.

Balsamul de corp All Over Rescue Barnanger

Îndrăgostește-te de acest ritual de înfrumusețare ”must-have” caracterizat prin simplitate, dar totodată prin intensitate. Textura sa cremoasă este absorbită instant de piele, redându-i frumusețea naturală.  Produsul este conceput să ofere îngrijire peste întreg corpul, să îl hidrateze și regenereze. Nu în ultimul rând produsul ajunge să refacă delicatețea și suplețea pielii.

În funcție de tipul vostru de piele, puteți încerca:

– gama special creată pentru pielea sensibilă;

– produsele special creată pentru pielea normală și uscată;

-gama special creată pentru pielea uscată și foarte uscată.

Acestea fiind spuse, nu îmi rămâne de făcut decât să vă urez ”Bine ați venit în lumea Barnangen!”. Barnengen crede că frumusețea apare atunci când ne simțim ”așa cum trebuie”. Tocmai de aceea, starea de bine și de echilibru poate fi descoperită alături de noile produse despre care v-am vorbit astăzi.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord