Ingrijirea parului – Gama Aussie

În ultima vreme am discutat de nenumărate ori despre îngrijirea părului. De la șamponul sau balsamul special create pentru diferite tipuri de păr până la tratamente împotriva căderii părului, îngrijirea părului a fost subiectul principal. Astăzi mi-am propus sa discutăm tot despre acest subiect, deoarece îngrijirea părului reprezintă un subiect de interes pentru noi. De curând, produsele Aussie au fost lansate în hypermarketurile Carrefour. Șamponul și tratamentul pentru părul deteriorat sunt produsele despre care vom vorbi astăzi.

Șampon Miracle Moist

Conține ulei de nuci australiene de Macadamia și oferă hidratarea necesară pentru părul uscat și deteriorat. Șamponul ajută părul să fie  hrănit, îngrijit și mai ales ușor de descurcat. Mirosul șamponului este unul tare plăcut, vă va cuceri de la prima utilizare. Pe lângă acest aspect foarte important pentru mine, persistența mirosului plăcut durează nu doar în momentul aplicării, ci și în zilele următoare.

Nu ne rămâne de făcut decât să udăm părul foarte bine, să masăm în profunzime de la rădăcini, pănă la vârfuri și să clătim. Pentru a mă bucura de rezultate optime, aleg să folosesc și tratamentul din aceeași gamă. Este tare interesant modul în care dozăm produsul, mi se pare foarte practic. În cazul acestui șampon, apăsăm puțin într-o parte a capacului, iar partea opusă se ridică.

Aussie 3 Miracle Minute Moisture – Tratament

Formula reparatoare bogată cu ulei de nuci australiene de Macadamia este lucrul de care avem nevoie pentru a îi readuce părului strălucirea de care are nevoie. Tratamentul hidratează în profunzime  părul uscat. Este recomandat să utilizăm produsul după ce am folosit șamponul din aceeași gamă și să lăsăm să acționeze timp de doar trei minute. La fel ca șamponul despre care am amintit mai sus, tratamentul miroase la fel de bine. Pentru a utiliza produsul trebuie doar să apăsăm pe recipient. Important de subliniat este faptul că produsul curge doar daca apăsăm pe recipient.

Rezultatele nu au apărut de la prima utilizare, așa cum era de așteptat, ci mai degrabă după ce am folosit de aproximativ trei ori produsele. Așa cum am specificat și la începutul articolului, gama  Aussie se găsește în hipermarketurile Carrefour.

Ambalajele produselor sunt foarte practice, iar combinația culorilor îmi place foarte mult. Sunt curioasă dacă ați testat vreunul dintre produsele Aussie. Dacă da, care este părerea voastră despre aceste produse?

Facebook Comments

3 Replies to “Ingrijirea parului – Gama Aussie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*