Beauty

Ingrijirea corpului cu produse Nala Cosmetics

July 21, 2019

Mi-am făcut o obișnuință și, la o anumită perioadă, înlocuiesc produsele din rutina de îngrijire. De aproximativ o lună de zile, în ceea ce privește produsele special destinate corpului, am ales să testez produsele Nala. A fost pentru prima dată când am testat aceste produse, însă sunt sigură că nu vor fi prezente în rutina mea doar pentru o perioadă scurtă de timp.

Timp de o lună le-am folosit în fiecare zi, iar în rândurile următoare vom vorbi despre fiecare în parte:

Gelul de duș cu zmeură

Este realizat artizanal și conține 93,4% ingrediente naturale.  Este un produs potrivit tuturor tipurilor de piele, îmbogățit cu extract de aloe vera. Curăță delicat, hidratează pielea și în plus, miroase incredibil de bine. Parfumul este unul intens și durează. Nu este nevoie de o cantitate mare de produs aplicat pe burete. Puțin produs, spumă multă și nu ne rămâne de făcut decât să masăm și apoi să clătim.

Ulei de dus cu trandafiri

Conține 96,4% ingrediente naturale, printre care: ulei de argan, ulei de avocado, ulei de ricin, ulei de migdale, extract de cătină. După cum bine știm, uleiul de argan și cel de avocado sunt bogate în antioxidanți care hidratează pielea în profunzime. Uleiul de ricin este bogat în nutrienți și pătrunde rapid în piele.  Mai mult, uleiul de migdale este bogat în vitaminele E, A, B și menține pielea sănătoasă. În plus, ajută la îndepărtarea impurităților și a țesuturilor moarte. Cum se folosește? Totul este foarte simplu. Nu trebuie să facem altceva decât să aplicăm uleiul pe piele și să masăm cu mișcări circulare, până se transformă într-o spumă catifelată și să clătim cu apă caldă.

Hidratează și curăță pielea, lăsând o textură unică de catifelare. Miroase incredibil de bine, încât, în momentul în care îl aplicați veți crede că aveți lângă voi o mulțime de trandafiri. Găsiți produsul AICI

Sare de baie efervescentă cu kiwi și căpșuni

Mai are rost să vă spun că și acest produs conține ingrediente naturale? Mai exact 97.9%.

Această sare de baie este realizată artizanal. Conține ulei de avocado, ulei de floarea soarelui și semințe de mac.

În momentul în care simt nevoia de un moment de relaxare, aleg de fiecare dată sarea de baie efervescentă. Uleiurile esențiale se topesc în apă și vor hidrata pielea hidratată și catifelată. Uleiul de avocado crește producția de estrogen și previne îmbătrânirea pielii. Este ușor absorbit de piele și hidratează în profunzime, ceea ce îl recomandă ca un ingredient de bază în produsele pentru îngrijirea pielii mature sau uscate. Mod de folosire este simplu, așa cum te așteptai: punem produsul în cada plină cu apă caldă și  nu ne rămâne de făcut decât să ne relaxăm.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord