Idei de cadouri pentru 1 si 8 Martie

Ne aflăm în perioada în care cautăm în stânga și în dreapta mărțișoarele perfecte pentru persoanele dragi. Un obiect prins într-un şnur alb cu roşu, oferit persoanelor apropiate, în special femeilor, pe data de 1 Martie, reprezintă simbolul sosirii primăverii. Chiar dacă străzile sunt pline de zapadă, iar clădirile abia se mai văd din cauza fulgilor mari, nu ne rămâne de făcut decât să sărbătorim.

Nu am de gând să vă arăt astăzi diferite modele pe care le-am văzut în ultima vreme, ci mai degrabă un colier primit în urmă cu o săptămână. Dacă sunteți în căutarea unui cadou mai special pentru 1 sau 8 Martie, este posibil să vă salveze ideea mea. Poți alege orice bijuterie La Rosa fie prin intermediul site-ului, fie în show-room-urile din București, Constanța sau Iași. În plus, vestea cea bună este că în luna femeii, toate bijuteriile au reducere de 30%. Nu îmi rămâne de făcut decât să vă urez cumpărături plăcute.

În general, femeile primesc mărţişoare şi le poartă în luna martie, ca semn al sosirii primăverii, așa cum am menționat și mai sus.  Multă vreme am ales să port mărțișoare care aveau simbolul trifoiului cu patru foi.  Modelul pandantivului mi-a plăcut foarte mult și mi-am dat seama că se potrivește perfect cu perioada în care ne aflăm. Pe site puteți găsi sute de modele și sunt sigură că cel puțin un colier vă va face cu ochiul. Sunt foarte curioasă ce părere aveți despre acest colier.

Unde găsim showroom-urile La Rosa

Puteți face o vizită într-unul dintre showroom-urile La Rosa pentru a

  • Showroom București- Calea Dorobanți, Numărul 152;
  • Showroom Constanța- Bd. Tomis 86-88;
  • Showroom Iasi- Strada Palas, Nr7A.

Alte avantaje 

Fie că sunteți în căutarea unui inel de logodnă, unui colier sau a unei perechi de cercei, trebuie să știti următoarele avantaje:

-Dacă aveți de gând să gravați numele, data nunții pe verighete, acest lucru se poate realiza gratuit;

-Fiecare bijuterie are o perioadă de garanție de 2 ani;

-Pentru bijuteriile cu diamant, cumpărătorul beneficiază de o serie de servicii. Dintre aceste servicii amintim lustruirea și curățarea obiectelor gratuit, o singură dată pe an, dar și garanția pe viață;

-Bijuteria achiziționată se poate returna în mod gratuit în termen de 14 zile;

– O mulțime de bijuterii în stoc, iar livrarea se realizează în 48 de ore;

– Bijuteriile se pot realiza pe comandă. Acestea se pot achiziționa și în cel mult patru rate, cu ajutorul cardului Garanti sau Credit Europe.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*