Beauty

Idei de cadouri de la Apivita pentru tine si cei dragi

December 20, 2018

Natura este cel mai de preţ dar pe care îl avem. Ea îmbracă sărbătorile și le transformă în momente de neuitat. Ai nevoie de un antidot sa faci faţă provocărilor din societatea modernă? Cauţi echilibru şi o abordare sănătoasă? Ești iubitor de natură şi autenticitate? De Crăciun, alege-ţi cadoul preferat de la APIVITA! Susţine naturaleţea şi polenizează frumusețea!

Despachetează natură!

*

Bradul este împodobit? Casa este decorată pentru sărbători? Este cea mai frumoasă perioadă din an, perioadă în care ne dorim să petrecem cât mai mult timp alături de cei dragi. Ne dorim să surprindem persoanele de lângă noi într-un mod cât mai plăcut. Nu de puține ori în perioada sărbătorilor mi-am pus întrebarea „Eu ce cadou aleg pentru cei dragi?” Zeci de idei îmi veneau în minte, însă nesiguranța că acele produse vor fi perfecte își făcea simțită prezența.

În urmă cu două săptămâni descoperit idei de cadouri pentru noi și cei dragi de la Apivita. Am descoperit fiecare idee de cadou în parte și mi-am dat seama că este atât de greu să aleg un sigur cadou. Spun asta pentru că fiecare cutie conținea produse perfecte pentru nevoile noastre. Tocmai de aceea, îți propun astăzi să descoperim fiecare produs pe care l-am găsit în cutia frumos împachetată.  

Crema de față Apivita Queen Bee oferă tenului îngrijirea pe care o merită. Seara, după ce aleg să curăț tenul în profunzime, aleg această cremă.

Cum se utilizează:
Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se utilizează în fiecare seară. Pentru a observa rezultatele pe care le promite, este important de amintit că este necesară utilizarea pe o perioadă mai îndelungată de timp.

*

Iată care sunt caracteristicile acestui produs:

 • Reface fermitatea pielii și are efect de lifting;
 • Reface aspectul tineresc al tenului;
 • Conferă pielii prospețime și luminozitate;
 • La atingere, pielea este fină ca mătasea;
 • Previne îmbătrânirea prematură a pielii;
 • Ajută la eliminarea ridurilor.

 

Crema de îngrijire zilnică cu SPF 20, potrivită pentru toate tipurile de piele. Sună bine, nu e așa?

*

 • SPF 20 asigură o protecție eficientă împotriva fotoperirii și a radiației UVA / UVB;
 • Crește elasticitatea pielii și definește mai bine conturul feței;
 • Sporește nivelul natural de apărare și hidratare a pielii;
 • Ajută la prevenirea apariției de pete întunecate și roșeață, oferind în același timp o strălucire și un ton uniform al pielii;
 • Extrasul de propolis oferă acțiune antioxidantă și protejează împotriva stresului oxidativ și a factorilor de mediu nefavorabili.

Produsul se absoarbe rapid în piele, iar consistența este una ușoară. Aleg să aplic această cremă în fiecare dimineață, înainte de a aplica machiajul pe care aleg să-l port. Întotdeauna, prin mișcări circulare aleg să aplic întreg produsul pe ten.

*

Mai are rost să vă spun cât de bine miroase această cremă de mâini? Textura este una ușoară, iar pentru a simți că produsul acționează asupra mâinilor noastre, nu avem nevoie de o cantitate mare. După aplicare, pielea este atât, atât de catifelată. Aceasta se simte bine la atingere și, bineînțeles, hrănită. În plus, în magazinul din Băneasa și în farmaciile Sensiblu găsiți mai multe variante disponibile.

Săpunul din imaginea de mai sus miroase incredibil de bine. Nu a fost testat până acum, deoarece am de gând să facă parte dintr-un cadou care va merge la una dintre cititoarele blogului. Vă pot spune doar că 99% dintre ingrediente sunt de origine naturală, iar mirosul este pur și simplu delicios.

Balsamul de buze Apivita Honey este un ajutor indispensabil pentru îngrijirea pielii sensibile a buzelor, în orice anotimp. În sezonul rece, nu îmi lipsește un astfel de produs din portfard. Mai mult, din momentul în care am descoperit acest balsam de buze de la Apivita, este nelipsit de pe noptieră. Aleg, înainte de culcare, să aplic acest produs pentru a mă bucura de o hidratare intensă a buzelor în momentul în care încep o nouă zi.

*

Iată care sunt caracteristicile acestui produs:

 • Asigură protecția de care buzele noastre au nevoie împotriva factori externi;
 • Vindecă buzele crăpate, însă acest lucru se poate observa după mai multe repetări;
 • Lasă buzele fine;
 • Hidratează în profunzime și hrănește în acelați timp buzele.
 • Are un miros plăcut, delicios aș putea spune.

Sunt sigură că știți cum se utilizează: Se aplică pe buze în timpul zilei, ori de câte ori este necesar. Așa cum v-am menționat, eu aleg să îl aplic și seara.

Pe lângă produsele de mai sus, sunt disponibile și alte seturi special create pentru perioada sărbătorilor. Le puteți găsi în farmaciile  Sensiblu și în magazinul fizic Apivita din mall-ul Băneasa. Iată câteva seturi care mie mi-au atras atenția.

Setul HONEY I LOVE YOU – 151 LEI

ALL EYES ON ME – 230 LEI

Setul PRINCESS JASMINE – 119 LEI

Setul IT’S SHOW TIME – 152 LEI

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord