Haina din blana artificiala | Tinuta all black

Sunt covinsă că în momentul în care tu citești aceste rânduri, eu sunt prinsă în traficul aglomerat din București. E undeva aproape de ora șapte dimineața, iar pe trotuar oamenii grăbiți nu se uită în stânga și în dreapta. Am lângă mine o cafea cu mult lapte și mă simt pregătită pentru o nouă zi. Mi-am ales să îmi încep această săptămână povestind puțin despre ținuta pe care am tot purtat-o în ultima vreme. Chiar dacă ținutele mele preferate sunt cele  all black, crede-mă că vremea mohorâtă de afară mă determină să port și astăzi negru.

Da, am aceeași haină din blana, însă am ales să o port cu o pereche de blugi largi. Oarecum, mă bucur atât de mult că temperaturile scăzute mă ajută să vă arăt această ținută. Haina din blana artificială, găsită în ianuarie în Stradivarius, a devenit rapid piesa cea mai purtată în ultima vreme. A doua astfel de haină, la fel de călduroasa și destul de versatilă, pare să fie potrivită pentru diminețile friguroase. Am ales să o port cu o pereche de pantaloni din piele, alături de o cămașă cu broderie. Rezultatul a fost o ținută all black, așa cum era de așteptat.

Îmi continui drumul pe străduțele înguste. Observ fără să vreau fete care poarta o haina de blana asemănătoare și îmi dau seama că mi-aș dori să-și găsească locul și alte hăinuțe în dulap. Dacă m-ai întreba ce nunațe aș alege, fără să stau prea mult pe gânduri ți-aș spune că un model asemănător într-o nuanță de verde smarald ar fi perfectă. Nu aș spune nu nici unei nuanțe deschise de albastru sau chiar unei nuanțe plăcute de roșu. Sunt curioasă care este părerea voastră despre această haina de blana artificială.

Cafeaua s-a terminat, însă sunt sigură că până la finalul zilei mă voi bucura de încă una. Pățiți și voi asta? În zilele aglomerate vă salvează o singură cafea sau e nevoie de mai multe căni?

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*