Hai cum mine in Showroom-ul Botta

Imaginează-ți că ești înconjurată de o mulțime de perechi de pantofi. În stânga vezi perechea de sandale la care visai încă de mică. În dreapta ta observi pantofii cu toc înalt, special creați pentru serile în care porți rochiile preferate. Nu, nu uit să menționez și geanta albastră la care mi-a rămas gândul. Undeva în spatele meu, se afla lângă o pereche de sandale asemănătoare ca nuanțe.

*

Sâmbătă, puțin trecut de ora 13:00

Tastez adresa și mă bucur că în mai puțin de zece minute voi ajunge într-unul dintre locurile mele preferate din  București. Probabil te întrebi unde mă aflu. Sunt în Showroom-ul Botta și, după cum ați citit mai sus, înconjurată de piesele noastre preferate, de o mulțime de pantofi. Este a doua oară când mă aflu aici, iar acum, la fel ca atunci, aș pleca acasă cu cel puțin trei perechi de încălțăminte.

Încă de la intrare, ești întâmpinat de un zâmbet larg, pentru ca mai apoi să îți fie oferite toate informațiile de care ai nevoie. Mai mult, ți se oferă ajutor în ceea ce privește alegerea pe care urmează să o faci. Nu eram hotarâtă dacă să aleg o pereche de pantofi cu toc sau fără, însă știam că nuanța aleasă va fi una deschisă, potrivită acestui sezon.

*

Primul pas a fost dat de alegerea modelului și crede-mă că a fost atât de dificil. Perechea de sandale din dreapta mea părea perfectă pentru zilele în care voi purta ținute elegante, în timp cea din față era perechea potrivită pentru ținutele casual. Partea cea mai bună în ceea ce privește alegerea este că tu decizi care este culoarea sau imprimeul pe care perechea ta de încălțăminte o va avea. Sună bine, nu? Mai precis, îți poți personaliza modelul ales, după bunul plac.

Am ales o pereche de pantofi sport, fără toc, într-o nuanță deschisă de roz. Sunt atât de potriviți pentru această vară. Iar dacă stau bine și mă gândesc, vor fi purtați în diferite ținute, indiferent de anotimp. Abia aștept să împărtășesc modelul ales cu voi.

*

Iar acum, am o veste bună pentru voi! Dacă ajungeți în showroom-ul Botta beneficiate de discount de până la 50 de lei față de prețul de pe site. În plus, puteți descoperi reduceri-surpriză la colecțiile trecute, puteți proba cele mai frumoase și populare modele din catalog. Mai mult, vă puteți personaliza gratuit perechea favorite. http://www.botta.ro

Începând cu data de 29 iulie, găsești Showroom-ul Botta pe Str. Fabrica de Chibrituri nr. 13-15, București

 

 

   

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*