Beauty

Gloves in a Bottle – review

October 30, 2017

Zilele trecute am discutat despre produsele de curatare ale tenului pe care eu am inceput sa le testez in aceasta perioada. Astfel, ne-am axat atentia pe hidratarea tenului, iar astazi am de gand sa continui seria inceputa saptamana trecuta. De data aceasta am ales ca principal subiect hidratarea mainilor si a corpului. Sunt de parere ca in acest anotimp rece trebuie sa acordam o atentie sporita mainilor noastre.  De cele mai multe ori, am observat in anotimpul rece ca mainile mele devin tot mai aspre, iar pielea catifelata si hidratata incepe sa fie doar o amintire. De curand am primit un nou produs special creat pentru a oferi nu doar mainilor, ci si intregului corp doza necesara de hidratare, iar astazi mi-am propus sa va ofer cateva informatii despre acest produs.

Lotiunea de protectie este o noua tehnologie de ingrijire a pielii. In loc sa inlocuiasca uleiurile naturale si hidratarea, “Gloves in a Bottle” se contopeste cu celulele exfoliante la nivelul epidermei, creand cu acestea un strat invizibil care ajuta la pastrarea stratului lipidic, oferindu-ne maini hidratate.

“Gloves in a Bottle” ajuta la prevenirea pierderii uleiului natural si a hidratarii naturale care protejeaza straturile profunde ale pielii, lasand pielea moale si supla. Mentine functionarea stratului exterior al pielii. Se aplica o data la patru ore, pentru a avea parte de o hidratare intensa, insa eu prefer sa il aplic dimineara sau seara, deci o singura data pe zi. Produsul vine intr-o cantitate de 240 ml, o cantitate suficienta pentru ca produsul sa va ajunga o lunga perioada de timp. In plus, trebuie sa iti spun ca nu este nevoie de o cantitate mare de produs pentru a avea parte de acea senzatie de piele hidratata.

Cum functioneaza produsul?

Stratul  de suprafata al pielii contine si celule moarte. Acest strat trebuie sa fie permanent hidratat pentru a proteja straturile din profunzime. Pentru a mentine hidratarea in stratul de la suprafata, pielea noastra produce uleiuri naturale.  Aceste uleiuri tin la distanta substantele iritante de straturile din profunzimea pielii. Spalatul zilnic cu sapun sau expunerea la produsele chimice pot duce la inlaturarea acestor uleiuri. In momentul in care uleiul natural este indepartat din stratul de suprafata, imediat pielea pare uscata, se irita si uneori poate aparea si senzatia de mancarime.  Lotiunile si cremele de maini sau de corp inlocuiesc aceste uleiuri naturale cu unele artificiale, de cele mai multe ori. Ajutorul pe care ni-l ofera astfel de produse este unul temporar.

“Gloves in a Bottle” este o lotiune de protectie care intra in stratul de la suprafata al pielii si ajuta la hidratare, iar noi putem uita de pielea uscata in cel mai scurt timp. Practic, produsul formeaza un scut care functioneaza ca o “pereche invizibila de manusi”.  Lotiunea poate fi folosita atat pe maini, cat si pe intregul corp.

In continuare voi folosi acest produs si peste o luna voi reveni cu informatii noi despre schimbarile pe care le voi observa in locurile unde voi aplica lotiunea. Pozele “before” sunt deja realizate, nu imi ramane de facut decat sa folosesc in fiecare zi produsul si sa revin cu parerea despre acesta.

Ati incercat pana acum lotiunea Gloves in a Bottle? Daca da, ce parere aveti despre lotiunea “minune”? Astept cu mare interes parerile voastre.

Facebook Comments

Only registered users can comment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord