Uncategorized

Ghiozdanul cu franjuri la malul marii

May 17, 2017

Mi-ar fi placut sa iti spun ca am in spatele meu un peisaj de poveste, o mare agitata si o vreme atat de frumoasa, incat simti ca nu iti mai doresti nimic, doar sa  privesti valurile si cerul. Insa adevarul este ca acum sunt in mijlocul patului, cu o cafea fierbinte langa mine, iar in stanga agenda ce asteapta sa cuprinda cele mai importante activitati. Ei bine, da! Incerc de o saptamana sa notez viitoarele activitati, insa nici acum nu am notat in acelasi loc viitoarele postari.

E una dintre diminetile in care imi doresc doar sa petrec intreaga zi in casa, sa citesc o carte buna sau sa vizionez un film bun si sa imi amintesc de cele mai frumoase amintiri. Iar zilele petrecute la mare, de 1 Mai, cu siguranta reprezinta pentru mine momente frumoase.

Si chiar iti  povesteam saptamana trecuta ca am dat o fuga pana la mare de 1 Mai. Pozele in care port camasa preferata intr-o nuanta calda de roz, au fost facute vineri, imediat ce bagajele au fost lasate in camera. Probabil ca observi, era ceata, incat abia puteai observa valurile la cativa metri distanta, insa zilele urmatoare am avut parte de zile calduroase.

 

Am purtat una dintre rochiile gasite in februarie in Bershka. Inca de atunci asteptam zilele insorite, insa abia de 1 Mai am putut sa o port. Dupa cum poti vedea, am ales in cele doua zile doua tinute comode, asta pentru ca stiam ca ma voi plimba atat de mult. Ghiozdanul cu franjuri a facut parte in fiecare zi din tinutele mele.

La final, iti pot spune doar ca mi-am amintit cu nostalgie de momentele petrecute la malul marii. Abia astept finalul lui august. Tu cum ti-ai petrecut zilele libere de la inceputul lunii mai?

Facebook Comments

Only registered users can comment.

  1. Îmi plac foarte mult ghiozdănelel de acest gen, le poți combina ușor. În luna mai mai mult am muncit decât m-am plimbat, dar recuperez luna viitoare 🙂

  2. Imi place mult cum ai integrat ghiozdanelul in cele doua look-uri. Si eu intentionez sa-mi cumpar unul vara asta si cred ca as alege tot negru, ca sa mearga in cat mai multe combinatii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord