Gerovital STOP Acnee: gata de selfie

 

Gerovital STOP Acnee: gata de selfie

Eficacitate demonstrată sub control dermatologic: Gama  Gerovital Stop Acnee este dezvoltată ca o gamă completă pentru problematica tenului gras acneic având produse complementare care trebuie folosite conform unei scheme de tratament.

*

Primul pas: CURĂȚAREA. Gelul spumant purifiant se folosește în mod regulat dimineața și seara. Se aplică o cantitate mică pe fața umedă, evitând zona ochilor și a gurii. Se masează ușor până face spumă, apoi se îndepărtează cu apă din abundență.

Masca film  purificatoare: se folosește o dată pe săptămână. Se aplică pe pielea perfect curată a feței și gâtului, în strat uniform, de grosime medie. Se lasă să acționeze circa 12-15 minute. După uscare se îndepărtează de la bărbie spre frunte.

Benzile de curățare puncte negre: Utilizare 2 ori pe săptămână, strict pe zonele cu puncte negre. Benzile se aplică pe fața curată, fără urme de cremă, loțiuni sau machiaj, doar după umezirea zonei dorite cu apă. Se înlătură ușor de la capete după uscare, respectiv după 10-15 minute.

*

Al doilea pas: ÎNGRIJIREA. Crema-Gel Sebum Control se folosește zilnic, dimineața și seara, după curățarea prealabilă a tenului cu Gelul Spumant Purifiant. Se aplică pe față și se masează ușor, până la completa absorbție în piele. Crema Ultra-Activă se utilizează dimineața șin seara prin aplicare strict pe zonele afecatate după prealabila curățare cu gelul spumant purifiant.

Ultimul pas: Crema CC Matifiantă se aplică în puncte, în mai multe zone ale feței și se întinde  prin mișcări ușoare de netezire dinspre centrul feței spre exterior, pe pielea curățată în prealabil cu Gelul Spumant Purifiant.

Acneea

Acneea poate fi noninflamatorie, când nu este implicată componenta bacteriană, caracterizându-se prin apariția comedoanelor închise (punctele negre) sau deschise (punctele albe) și inflamatorie, când este implicată și componenta bacteriană, caracterizându-se prin apariția papulelor, pustulelor, nodulilor și chisturilor.

1.HIPERACTIVITATEA GLANDELOR SEBACEE

Activitatea glandelor sebacee este modulată psihic de sistemul nervos, de cel neurovegetativ, de factori ereditari și de stilul de viață  (folosirea detergenților puternici agravează secreția de  sebum). Atât la femei, cât și la bărbați, activitatea glandelor sebacee este majoritar controlată de hormonii sexuali androgeni (testoseron). Acești hormoni devin activi la nivelul glandelor sebacee și a foliculilor de păr sub influența enzimelor. Astfel, testosteronul, după ce intră în celulele sebacee se transformă în dihidrotestosteron printr-un proces metabolic, dihidrotestosteronul stimulând producția de sebum. S-a evidențiat o corelație directă între sensibilitatea crescută a glandelor sebacee la testosteron și hipersecreție de sebum. Fața capătă un aspect lucrios din cauza acizilor grași care sunt în exces și pH-ul pielii devine alcalin, fiind unn mediu propice dezvoltării microbiene.

  1. HIPERKERATINIZAREA ȘI BLOCAREA CANALELOR PILOSEBACEE

Învelișul epidermic al canalului pilosebaceu nu este keratinizat adecvat în acnee, astfel keratina nu se scurge spre exterior, ci aderă împreună cu sebumul și bacteriile prezente în duct, blocând glanda sebacee. Această blocare a canalului pilosebaceu cu dopul de keratină se numește comedon. Comedoanele pot fi deschise când dopul de keratină apare ca un punct negru situat central, ca urmare a oxidării keratinei sau închise, când dopul de keratină este  în interiorul epidermului formând papule.

  1. PROLIFERAREA BACTERIANĂ

Bacteriile colonizează canalul pilosebaceu și produc lipaze, enzime care degradează uleiurile sebacee, eliberând o cantitate crescută de acizi grași iritanți în faza inflamatoare (iritantă) a acneii.

*

Gelul spumant Purifiant din gama GEROVITAL STOP ACNEE asigură spălarea blândă și eficientă a feței, fără să o usuce.  Reduce activitatea bacteriană cu până la 90,70%.

Crema-gel Sebum Control din gama GEROVITAL STOP ACNEE reduce excesul de sebun și redă pielii senzația de confort. Pielea devine matifiantă și curată. Reduce secreția de sebum cu până la 58,24%.

Crema ultra-activă din gama GEROVITAL STOP ACNEEcorectează imperfecțiunile tenului acneic. Are absorbție rapidă și efect calmant. Reduce leziunile acneice inflamatorii până la 80%.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*