Prăjituri delicioase cu frișca neîndulcită de la LaDorna

*

În această perioadă ne descoperim latura creativă și pregătim rețete deosebite. Frișca lichidă LaDorna ne este alături în bucătărie.

*

Te-ai gândit că ai încă un talent nedezvăluit?? Ești pregătită să descoperi noi pasiuni? LaDorna ne invită să pașim către o lume culinară alături de produse de calitate, care vor pune în valoare îndemânarea în bucătărie.

*

Fie că este vorba despre prăjitura preferată sau diferite fantezii cu fructe și de ce nu, băutura preferată, frișca LaDorna, fină și pufoasă este ideală pentru momentele deosebite din bucătărie. Ajutorul nostru creativ pentru realizarea deserturilor speciale, frișca LaDorna este obținută din cel mai bun lapte, 100% naturală, fără conservanți. Frișca LaDorna, denumită „fericire pură” pentru că e nelipsită din cele mai minunate dulciuri, vine în ajutorul nostru și ne oferă inspirație pentru mici momente de răsfăț alături de cei dragi. Așadar, nu ne rămâne de făcut decât să ne lăsăm conduși de creativitate, să bucătărim și să le arătăm tuturor ce prăjituri realizăm.

Frișca LaDorna

Cu ajutorul prietenilor de la LaDorna, vă las mai jos o rețetă de tort ușor de pregătit. Vă promit că cei dragi vor fi încântați!

Rețetă tort cu fructe de pădure

Timp de preparare: 30 de minute

Ingrediente:

LaDorna frișcă neîndulcită, din lapte- 1 L

Blat de tort- 1 bucată

Zmeură- 160 grame

Afine- 160 grame

Mure- 160 grame

Preparare:

Bateți frișca conform instrucțiunilor de pe cutie. Adăugați în frișca bătută 25 ml sirop de ciocolată și amestecați cu ajutorul mixerului, până la omogenizarea completă. Împărțiți blatul de tort în trei, apoi ungeți fiecare felie cu frișcă și fructe. Decorați cu frișca și cu fructe de pădure. Păstrați la frigider până în momentul servirii.Poftă bună!

Eu am ales o variantă a acestui tort specială pentru sărbătorile Pascale, atfel că am înlocuit fructele de pădure cu mini ouă din ciocolată.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*