Beauty

Expunerea la soare – Produsele L`Erbolario

July 10, 2018

Începutul de săptămână nu arată prea bine, având în vedere temperaturile scăzute. Dar acest lucru nu ne împiedică să vorbim astăzi despre expunerea la soare și produsele special create pentru protejarea pielii. Vacanța noastră se apropie și sunt din ce în ce mai interesată de astfel de produse. Toate produsele fitocosmetice L`Erbolario se nasc din pasiunea pentru plante, verificată în cadrul unei activități de producție care se mândrește cu nu mai puțin de 30 de ani de experiență.

*

SpraySole cu ulei de argan și extract de goji. Produsul este rezistent la apă, are un miros discret și se absoarbe cu ușurință în piele. S-a demonstrat că acest produs este extrem de bine tolerat, în urma unei riguroase experimentări clinice. Obiectivul a fost identificarea unor eventuale posibilități de iritare, de alergii și de fototoxicitate.

Indicații: Un efect extrem de revigorant și o excelentă protecție. În plus, uleiul de argan, datorită proprietăților sale antioxidante face din acest produs un aliat în păstrarea tinereții pielii. O formulă completă cu proprietăți calmante și hrănitoare, îmbogățită cu complexul de uleiuri: de macadamia, de floarea soarelui și de măsline.

Mod de utilizare: Se recomandă să se pulverizeze pe tot corpul și să se maseze ușor, înainte de expunerea la soare. Produsul are SPF 30.

*

Spuma pentru baie se recomandă să fie folosită după expunerea la soare. Are rolul de a prelungi și de a menține bronzul pentru o perioadă îndelungată de timp, datorită extractului de coajă de nucă verde și morcov.

Indicații:Parfumată și regeneratoare utilizată după expunerea la soare sau pentru ritualul zilnic, în zilele de vară, această spumă curăță delicat pielea prin conținutul de agenți derivați din nucă de cocos și ovăz. Produsul are proprietăți de spumare reduse, pentru a evita cojirea excesivă a pielii. Extractele naturale de coajă verde de nucă și morcov, combinate cu un complex de proteine din orez,  sunt eficace în fixarea, intensificarea și prelungirea bronzului.

Mod de utilizare: Se recomandă să se maseze cu blândețe un strop de produs pe pielea udă, apoi să se clătească doar cu apă călduță.

Acest șampon cuprinde o selecție echilibrată și eficientă a ingredientelor active, inclusiv a semințelor de migdale și in. Produsul ajută podoaba capilară împotriva acțiunii de uscare a părului. Ajută la diminuarea efectului dăunător al clorului și al sării.  Astfel, cu ajutorul acestui produs, părul va beneficia de multă stralucire, se va simți și va arăta sănătos. Este pentru prima dată când descopăr un astfel de șampon și sunt foarte curioasă să îl testez.

Dacă ați testat aceste produse, sunt curioasă să aflu părerea voastră. Dacă nu le-ați testat, în această lună toate produsele pentru protecție solară beneficiază de 30% reducere în farmaciile Sensiblu. În mai puțin de două săptămâni o să mă bucur de soare, alături de produsele special destinate  de la L`Erbolario.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord