Beauty

Elgydium – Prietenul igienei orale pentru întreaga familie

May 14, 2018

Sunt de părere că întotdeauna este mai important să prevenim decât să tratăm o problemă. Acest lucru consider că se potrivește perfect și în cazul igienei orale. Prin această activitate zilnică, dinții noștri și întreaga cavitate bucală sunt curate. Astfel, sunt prevenite apariția cariilor, bolile parodontale sau respirația urât mirositoare.

Deși se recomandă să ne spălăm dinții de două ori pe dinți, este necesar să ținem cont de faptul că după fiecare masă placa dentară se depune pe suprafața dinților. Această placă dentară reprezintă resturile de mâncare care rămân după fiecare masă. O igienă orală corectă presupune îndepărtarea în totalitate a plăcii dentare. De regulă, un periaj dentar corect durează cel puțin două minute. Pe lângă durata periajului recomandată, sunt foarte importante produsele pe care noi le alegem. De fiecare dată am ales să achiziționez produse potrivite și de calitate, pentru a preveni orice problemă care poate să apară.

Astăzi mi-am propus să vă prezint trei dintre produsele pe care le-am folosit în urmă cu aproximativ jumătate de an. Zilele trecute le-am primit și pentru că am deja formată o idee despre acestea, vă propun să vorbim despre fiecare produs în parte.

Buna igienă  orală este esențială pentru dinții și gingiile sănătoase. Periajul dinților este esențial, deoarece înlătură plăcile care se formează continuu pe  suprafața dinților. Acumularea plăcii provoacă o varietate de probleme, incluzând cariile dentare, probleme cu gingiile sau tartrul. De aceea, trebuie să ne spălăm dinții după fiecare masă, folosind o periuță de dinți moale și o pastă de dinți corespunzătoare. O astfel de periuță de dinți este cea pe care o vedeți  mai jos. Îîn plus, este recomandat să folosim și o apă de gură potrivită nevoilor noastre. Cea pe care o puteți vedea mai jos este una dintre cele mai bune încercate de mine până acum. Este foarte important să citiți instrucțiunile de folosire, deoarece aceasta nu se folosește ca o altă apă de gură obișnuită.

Elgydium oferă o gamă largă de pastă de dinți pentru întreaga familie și mai ales pentru nevoile fiercărui membru. O parte din gamă conține un ingredient unic și bine-cunoscut, Fluorinol.

Pastele de dinți Elgydium oferă o gamă concepută pentru a satisface diferitele nevoi de igienă orală. Mulți factori, cum ar fi alimentele (ceaiul, vinul de cafea etc …) și tutunul, pot provoca sănătos pe dinți.

Pasta de dinți Elgydium Whitening conține bicarbonat de sodiu micro-pulverizat pentru a ajuta la îndepărtarea petelor superficiale, păstrând în același timp dinții sănătoți și curați. Eficacitatea rapidă și susținută a fost observată de peste 90% dintre utilizatori. Această pastă de dinți poate ajuta, de asemenea, la prelungirea efectelor unei proceduri profesionale de albire.

Elgydium Brilliance & Care este pasta de dinți se recomandă să se folosească de două ori pe săptămână. Potențialul său de lustruire contribuie la reducerea apariției petelor dentare pe care pasta de dinți standard nu le poate îndepărta.

Elgydium Sensitive: pasta de dinți de tip gel cu Fluorinol, este delicată pentru  suprafețele dintelui vulnerabile și oferă protecție adaptată pentru dinții sensibili.

Pasta de dinți Elgydium Anti-Plaque conține chiorhexid, un compus cunoscut pentru purificarea sa, combinat cu un periaj atent efectuat. Elgydium Anti-plaque ajută la prevenirea acumulării plăcii.

Gama Elgydium include, de asemenea, paste de dinți fluorurate potrivite copiilor de vârste diferite:

– Pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani – pasta de dinți Elgydium Kids protejează împotriva apariției cariilor și vine în 3 arome diferite: fructe de padure rosii, căpșuni și banane.

Pentru vârstele de 7-12 ani: favorizează protecția de dințlor.

Facebook Comments

Only registered users can comment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord