1 VANISH, niciun alt aditiv la spalare!

Dublează viață hainelor tale cu noile formule Vanish

*

1 VANISH, niciun alt aditiv la spălare

De prea multe ori, petele sau degradarea materialelor ne forțează să renunțăm la hainele preferate prea devreme.

Dar dacă vrem să ne bucurăm de ele cât mai mult timp, ei bine, vrem să împărtășim cu ține vestea cea bună! Are legătură cu un produs pe care cu siguranță îl vei integra la fiecare spălare și care are grijă de hainele ce te inspiră să creezi ținute la modă și demne de numeroase aprecieri. Este vorba despre noul Vanish Gel Concentrat, aliatul tău de nelipsit pentru prelungirea vieții hainelor tale albe și colorate. Adaugă-l la fiecare spălare și bucură-te de beneficiile lui: îndepărtează petele, previne transferul culorilor, menține albul strălucitor și combate mirosurile neplăcute de pe țesături!

*

Urează bun venit noului gel concentrat Vanish Oxi Action și bucură-te de hainele tale pentru mai mult timp. Folosește noul format concentrat la fiecare spălare și scapă de nevoia folosirii altui aditiv!

Dublează viață hainelor tale colorate cu noul gel Vanish Oxi Action Pink, un format nou, cu o formulă concentrată! Îndepărtează chiar și cele mai dificile și uscate pete, previne transferul culorilor, combate mirosurile neplăcute și curată în mod igienic. Folosindu-l la orice spălare nu vei mai avea nevoie de alți aditivi.

*

Redă albul strălucitor cu gelul Vanish Oxi Action White, un format nou cu o formulă concentrată! Îndepărtează uimitor petele și menține albul strălucitor chiar și după 50 de spălări. În plus, formulă să performanță combate mirosurile neplăcute și curată în mod igienic. Folosindu-l la orice spălare nu ai mai avea nevoie de alți aditivi.

 

Sunt tare curioasă dacă voi ați încercat aceste produse și, bineînțeles, ce părere aveți. Sunt deja disponibile în magazine. Dublează și tu viața hainelor tale cu noile produse Vanish!

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*