CONTACT

Buna!

Eu sunt Alexandra si ma bucur ca ne intalnim aici, in locul unde  mi-am propus sa va ofer informatii despre produsele de ingrijire sau produsele de make-up pe care le folosesc sau despre care aflu cele mai interesante informatii. In plus, pe langa tot ceea ce tine de beauty, de foarte multe ori veti gasi pe blogul meu si tinutele pe care le port. Sper sa va placa fiecare articol in parte si astept cu mare drag parerile voastre despre subiectele pe care le aleg de fiecare data cand scriu un nou articol.

Putem discuta oricand pe adresa sm.alecsandra@gmail.com, fie ca este vorba despre informatii suplimentare in legatura cu articolele purtate, dar si in legatura cu produsele folosite.

Va astept cu drag si pe pagina De Facebook a blogului, unde promit zilnic poze si informatii despre promotiile sau noutatile care apar – click AICI .

Ne putem intalni si pe Instagram – https://www.instagram.com/alecsandra_airam/

In ultima vreme, din ce in ce mai des incarc noi clipuri pe canalul de  YouTube -click AICI

Acestea fiind spuse, va invit sa ramaneti alaturi de articolele de beauty, de tinutele purtate, iar eu promit sa va ofer informatiile corecte, pentru ca imi doresc ca voi sa luati cele mai bune decizii.

Cu drag,

Alexandra

Facebook Comments