Beauty

Despre periile Elite

March 25, 2017

Inainte de Craciun ajungea la mine un colet imens si am fost tare incantata sa il desfac si sa gasesc o oglinda si 7 perii pe care vi le arat astazi.Pe YouTube deja ati vazut despre ce perii este vorba, insa a ramas sa vorbim despre ele si aici. Cateva din ele sunt deja in drum spre castigatoarea concursului, insa m-am gandit sa vi le arat si pe acelea, pentru a va face o idee despre ele.

Desi acordam destul de mult interes parului nostru prin achizitionarea celor mai bune masti si sampoane, sunt de parere ca trebuie sa alegem si peria potrivita pentru fiecare tip de par in parte.Tocmai de aceea am ales sa vorbim astazi putin despre produsele Elite.

Spre deosebire de obisnuitele perii, cele de la Elite au un design aparte si sunt sigura ca oriunde le-ai depozita, fie ca alegi sa le pastrezi in locul unde realizezi machiajele, fie ca alegi sa le tii in baie, vor fi atent privite si vei fi intrebata de unde le-ai achizitionat si cum sunt.

dsc_0004

De ceva vreme cautam  o oglinda de mici dimensiuni, cu 2 fete, care sa se potriveasca perfect in camera mea.Oglinda primita are doua parti si sunt sigura ca ati mai vazut astfel de produse prin magazine. Pe una din parti imaginea se vede normal, insa pe cealalta imaginea este marita.Mi se pare ideala pentru machiaj si cu siguranta ma va ajuta extrem de mult in momentul in care voi  realiza machiajul de zi cu zi .dsc_0007

PERIE PNEUMATICA PENTRU PAR MEDIUdsc_0016

Peria inmoaie, relaxeaza si netezeste parul, tinand cont de  natura sa. Este o perie de dimensiuni mai mari, avand in vedere ca in randurile urmatoare vom vorbi de 4 perii de dimensiuni mici.dsc_0018

PERIA PNEUMATICA PENTRU PAR LUNG

Datorita formatului sau XL  si aceasta perie inmoaie, relaxeaza si netezeste parul.Este potrivita pentru toate tipurile de par .Perii sai mai subtiri si mai flexibili asigura  descurcarea perfecta a parului.Designul exclusiv al manerului este ergonomic pentru un confort sporit la utilizare.dsc_0012

PERIA CU VENTILATIE MEDIEdsc_0027dsc_0029

Aceasta perie este potrivita tuturor tipurilor de par, astfel ca o poti folosi fie ca ai un par drept sau ondulat. Este o perie simpla, dar eficienta pentru uscarea parului, ideala de folosit pe par ud.Suna perfect, nu ? Il descurca si ii reda stralucirea naturala.

PERIA PLATA MEDIE

Aceasta perie este potrivita pentru parul scurt si mediu. Este mai degraba  o perie pentru descurcarea si aranjarea parului, fiind conceputa pentru perierea si aranjarea zilnica. Tepii din plastic ajuta la descurcarea parului, iar manerul exclusiv Elite confera un adevarat confort la folosire.dsc_0031

PERIA PENUMATICA ROTUNDA, CU INDICATOR DE INCALZIRE

dsc_0023

Cu siguranta aceasta perie este potrivita pentru parul mediu si lung. Avand cilindru ceramic netezeste perfect parul.Asigura raspandirea uniforma si rapida a  aerului cald, fara a deteriora parul, gratie indicatorului de incalzire , care se inroseste la temperaturi mai mari de 60 grade.

PERIA PNEUMATICA DE POSETA CU TEPI DIN PLASTICdsc_0035

Nu am lasat-o la final pe aceasta pentru ca nu imi place, ba chiar mi se pare cea mai draguta si folositoare dintre toate periile enumerate in articolul de astazi.Intotdeauna suntem in graba si de multe ori observam ca parul nostru nu arata la fel de bine cum arata acasa, in momentul in care am petrecut cateva ore bune departe de casa.Tocmai de aceea, aceasta perie de mici dimensiuni mi se pare perfecta. Are tepii din plastic, este potrivita pentru toate tipurile de par, asigura un masaj delicat scalpului si este cu noi mereu cand avem nevoie .

dsc_0033

Tu ai acasa o perie Elite ? Ai intalnit pana acum produsele in magazine ?

Saptamana frumoasa !

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord