Beauty

Despre măștile de față de pe site-ul www.b-secrets.ro

November 19, 2018

Din cauza poluării, a vântului sau a altor factori, tenul are de suferit. Pentru o curățare profundă a tenului nostru, masca de față este întotdeauna bine-venită. Din punctul meu de vedere, este unul dintre cele mai accesibile și eficiente produse. V-am tot vorbit despre măștile de față pe care le testez în ultima perioadă, iar acest subiect va fi tratat și astăzi, în acest articol. Însă, îână atunci, iată câteva informații despre măștile pentru față.

Tipuri de măști pentru față

Indiferent de masca pentru față pe care dorim să o achiziționăm, este importat să cunoaștem cât mai bine nevoia pe care o are tenul nostru. Ne dorim rezultate bune după ce aplicăm masca, nu e așa? În funcție de efectul pe care îl au asupra pielii, măștile de față se împart în următoarele categorii:

Masca hidratantă Acest tip de mască are rolul de a hidrata și calma tenul. De cele mai multe ori, aceasta este recomandată tuturor tipurilor de ten. Dacă simțim că tenul este deshidratat, putem aplica o mască hidratantă pe bază de castravete, dovleac, miere sau albuș de ou.

Masca astringentă Acest tip de mască are rolul de a absorbi surplusul de sebum și toxine, de a netezi pielea și de a închide porii. Astfel, dacă tenul nostru este mixt, acest tip de mască este cel potrivit nouă.

Masca calmantă Acest tip de mască este recomandată tipului de ten sensibil, alergic, care se irită foarte ușor. Ingredientele cel mai des folosite sunt plantele cu efect calmant.

Masca tonică Stimulează circulația sângelui, fiind recomandată persoanelor cu tenul ridat, îmbătrânit sau obosit.

Masca nutritivă Acest tip de mască ajută la regenerarea epidermei, prevenind și atenuând apariția ridurilor.

Cum se aplică?

Măștile trebuie întotdeauna aplicate pe pielea umedă și curată. Eu pornesc din zona gâtului continui, ascendent, pe toată suprafața tenului. De obicei, las masca să acționeze între cinci și zece minute. De cele mai multe ori aleg să înlătur masca cu ajutorul apei călduțe.

Cât de des trebuie să folosești o mască de față?

În funcție de tipul ei, masca poate fi folosită 1 – 2 ori pe săptămâna sau chiar mai des. Dacă tenul nostru este gras, putem aplica o mască astringentă de 3-4 ori pe săptămână. Pentru tenul uscat, se recomandă aplicarea unei  maști hidratante  de 1 – 2 ori pe săptămâna este suficient. Recunosc, aplic o mască pentru față de fiecare dată când simt că tenul meu are cu adevărat nevoie.

 

 

Măști de față de pe www.b-secrets.ro

Pentru acest articol, am ales masca pentru față cu nămol și ulei de semințe negre și cea cu extract de Witch Hazel

Am preferat să vă arăt aceste măști și să vă descriu ambele produse în același loc, deoarece se aseamănă foarte mult. Bineînțeles, ingredientele sunt diferite, însă tipul de aplicare, textura și varianta în care masca se poate găsi sunt aceleași.

Această formulă unică este compusă din ingrediente puternice nutritive, recoltate din vastul rezervor de minerale din Marea Moartă. Nămolul tratat din Marea Moartă și ingredientele atent alese vor hidrata pielea pentru a deveni mai sănătoasă și întinerită. Pe lângă faptul că promite un ten care arată și se simte bine, masca oferă și o formulă echilibrată a mineralelor. Această formulă poate juca un rol profund și pozitiv în îngrijirea și hrănirea adecvată a tenului. Masca are o formulă ușoară, se aplică cu ușurință pe ten. Mirosul este unul interesant și subtil. Aplicarea poate fi realizată cu degetele sau cu o pensulă cu peri sintetici. Masca poate fi curățată cu apă călduță sau un prosop umed. Produsele pot fi găsite pe www.b-secrets.ro

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord