Despre

Buna!

Eu sunt Alecsandra și mă bucur că ne întâlnim aici, în locul unde  mi-am propus să vă ofer informații despre produsele de îngrijire sau produsele de make-up pe care le folosesc sau despre care aflu cele mai interesante informații. În plus, pe lângă tot ceea ce ține de beauty, de foarte multe ori veți găsi pe blogul meu și ținutele pe care le port. Sper să vă placă fiecare articol în parte și aștept cu mare drag părerile voastre despre subiectele pe care le aleg de fiecare dată când scriu un nou articol.

Timp de trei ani articolele au fost publicate pe vechiul blog, iar din Martie 2017, pe acest blog scriu atât despre mine, cât și despre cei din jur, produsele testate, articolele purtate. Astfel, aici veți regăsi o părticică din mine, deoarece pun foarte mult suflet în toate rândurile scrise.

 

Acestea fiind spuse, vă invit să rămâneți alături de articolele de beauty și de ținutele purtate, iar eu promit să vă ofer informațiile corecte, pentru că îmi doresc ca voi să luați cele mai bune decizii.

Cu drag,

Alexandra

Facebook Comments