Lenor: Bucură-te de o stare de bine cu noua colecție

Bucură-te de o stare de bine cu noua colecție Lenor –  emoții parfumate care durează și durează!

*

Ți s-a întâmplat să simți un anumit parfum și să te oprești în loc pentru o secundă? Sau să încerci un parfum nou și să te îndrăgostești pe loc de starea de bine pe care ți-o oferă? Mirosul este unul dintre cele mai importante simțuri ale noastre. Acestea pot crea o serie de senzații, îmbunătățindu-ne starea de spirit, revigorându-ne sau oferindu-ne un sentiment de calm.

Parfumul potrivit te poate face să te simți încrezătoare, relaxată, fericită sau poate declanșa amintiri și emoții, sentimente sau anumite trăiri. Gndește-te doar la modul în care parfumul zăpezii proaspete te poate transporta înapoi la copilărie într-o clipă sau la momentul  în care te așezi într-un pat cu lenjeriaproaspăt schimbată, iar mirosul te relaxează, te reîncarcă, îți reechilibrează starea de spirit și îți transformă somnul într-unul liniștit și odihnitor.

*

Lenor înțelege cât de important este ca hainele tale preferate și lenjeriile tale să-ți ofere emoții parfumate. Astfel ne prezintă colecția Lenor, parfum care durează și durează. Descoperă și tu  gama de parfumuri proaspete alese cu grijă, care te vor face să atingi starea de bine. Pe  măsură ce viețile noastre devin din ce în ce mai solicitante, aceste momente de evadare în relaxare nu au fost nicicând mai importante.

Căutăm acele mici lucruri care ne transpun rapid într-o stare de bine, iar balsamurile din noua colecție Lenor păstrează prospețimea parfumată și ne ajută să ne încărcăm cu emoții pozitive.

Încearcă și tu explozia de senzații ale noilor parfumuri Lenor care durează… și durează și, în același timp, îți amplifică starea de bine pe parcursul întregii zile… sau nopți!

*

Noua colecție Lenor:

-Gold Orchid/Chic – Un moment de exadare într-un decor senzual de orhidee aurii, vanilie și chihlimbar

-Sunny Florets/Happy- Un moment de fericire pe o pajiște însorită plină de flori, captivată de razele calde ale soarelui

-Exotiv Boom/Fun – Un moment de pură bucurie pe note delicioase de rodie, crin și fructe tropicale

-Amethyst &Floral Bouquet/ Love- Un buchet floral de trandafir și frezie cu note intense de vanilie, ce oferă un profund sentiment romantic

-Diamond &Lotus Flower/ Glamour-Un moment exuberant, îndrăzneț și imprevizibil, cu note somptuoase de vanilie neagră și flori proaspete.

-Dewy Blossom/ Energy – Un moment răcoritor de pur echilibru și claritate, înconjurat de note marine revigorante

-Emerald &Ivory flower/ Unwind – O stare senină cu arome delicate de bambus și mosc alb, precum o grădină haponeză liniștită.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*