Beauty

Descoperă și tu gama Gerovital Beauty

June 3, 2019

Gerovital Beauty  conține produse care nu încarcă tenul, îi conferă lejeritate și aspect natural. Produsele au la bază ingrediente active precum acid hialuronic, pudră de diamant și vitamina E. Beneficiile sunt dovedite: hidratare și rezistență îndelungată. Gama acoperă toate necesitățile unui machiaj complet și include produse create pentru machiajul ochilor, buzelor și obrajilor.

*

HIGHLIGHTER

Un iluminator inedit care, la omogenizarea cu o pensulă potrivită, asigură un luciu natural si uniform.
Acest produs se aplică întotdeauna cu ajutorul unei pensule mai late (pentru blush sau illuminator). Eu am ales să amestec toate cele 4 culori și am obținut un rezultat pe măsură. Produsul se aplică pe pomeți, deasupra blush-ului, pe vârful nasului (la nevoie) pentru luminozitate, deasupra buzei superioare.

*

Acest anticearcăn într-o textură ușoară, acoperă instant cearcănele închise la culoare din jurul ochilor dar și urmele de oboseală. Produsul se aplică în puncte, în zona perioculară, după care se întinde prin mișcări ușoare de tapotare. Conține Haloxyl, un ingredient activ care conferă fermitate și tonicitate zonei din jurul ochilor și activează eliminarea compușilor pigmentați din sânge, responsabili de culoarea brună-violacee, specifică cearcănelor.

*

Fondul de ten cu Acid Hialuronic și vitamina E

Textura ușoară, fluidă îmbină armonios principii active care protejează, hidratează, maschează imperfecțiunile și uniformizează culoarea tenului. Este potrivit pentru toate tipurile de ten

Conține:

  • Hialuronat de sodiu în formă lipozomală și Aquaxyl pentru hidratarea de suprafață și de profunzime
  • Vitamina E ce oferă pielii protecție antioxidantă
  • Pudră de silicon elastomeric pentru un efect uniform, mat-satinat
  • Pigmenți minerali corectori ce realizează o colorare și o uniformizare instantă a texturii tenului
  • Filtre UV pentru un factor de protecție UV 10.

Rujul cremos cu ACID HIALURONIC (Criminal Lipstick) este disponibil în 18 nuanțe. Textură bogată. Balanța perfectă între confort și acoperire mare.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord