Descoperă selecția mea de articole Bonprix

Ți-am pregătit astăzi o selecție de articole BonPrix care pe mine m-au cucerit. Piesele pot fi purtate în acest sezon și nu numai. Vezi în rândurile următoare detaliile despre fiecare în parte.

*

Jachetă ajour, într-un albastru minunat, se încadrează cu ușurință în orice ținută. Este un model deosebit, iar dacă îți face cu ochiul, AICI găsești articolul pe roz sau negru. Jacheta tricotată nu are nasturi, se poartă deschisă, iar mânecile sunt bufante. O găsiți AICI.

*

Iubesc fustele, le-aș purta zi de zi. Printre preferatele mele se numără cele cu imprimeu floral. Dacă în toamnă am ales una în nuanțe de maro și roșu, acum movul a câștigat. În talie este prevăzută cu un elastic, iar de tiv sunt atașate volane. Găsiți rochia AICI.

În ultima perioadă, vestele tricotate sunt din ce în ce mai prezente în garderoba mea. Așadar, nu putea lipsi această vesta cu umerii acoperiți. Croiul este relaxant, se potrivește de minune cu un pulover grosuț. Găsiți vesta AICI.

*

Din comanda mea nu puteau lipsi câteva bluze, perfecte pentru aceste zilele în care temperaturile sunt mai ridicate. Modelul ales de mine este unul cu linie A, pe o nuanță perfectă pentru ținutele în care negrul este prezent. Cum vi se pare? O găsiți AICI

Ultimul produs pe lista de astăzi este rochia tricotată din viscoză sustenabilă. Capsele șic din zona decolteului transformă total acest articol. Bentița din talie schimbă complet întregul look. Articolul este disponibil pe negru, bej și verde. O găsiți AICI.

Sper să vă placă alegerile mele, au devenit de la prima purtare piesele preferate din garderoba mea. Nu uitați că pe www.bonprix.ro vă așteaptă o mulțime de articole la prețuri foarte bune. Puteți alege articole pentru acasă sau pentru evenimente speciale, accesorii, articole pentru provocările sportive. Vă invit să descoperiți întreaga ofertă și sunt sigură că multe articole vor fi pe placul vostru!

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*