Beauty

Descopera produsele mele preferate din Sensiblu

September 8, 2019

#L’Erbolario te ajuta sa obtii un bronz atragator

Ai în plan să te relaxezi pe o plajă însorită sau poate să-ți petreci weekend-ul la piscină? Este momentul potrivit să profităm din plin de ultimele zile cu temperaturi ridicate. Pentru a fi sigură că te vei bucura doar de beneficiile expunerii la soare, trebuie să folosești o soluție cu factor de protecție adecvat.

Descoperă și tu gama de protecție solară L’Erbolario, ce conține produse destinate protecției întregului corp.

Pentru pielea ultrasensibilă sau pentru primele expuneri la soare, crema cu morcov, susan și karite cu SPF30 este ideală! Aceasta este recomandată chiar și pentru pielea copiilor. Îmbogățită cu uleiuri hrănitoare, protejează împotriva radiațiilor UVA și UVB și ajută la prevenirea formării ridurilor. Mai mult, păstrează pielea catifelată și elastică.

#Dr. Hart Spray împotriva țânțarilor și căpușelor

Vara este anotimpul când insectele au o vitalitate care o depășesc pe a noastră. Țânțari, albine, viespii, muște, purici și căpușe. Toate roiesc în preajma noastră, iar înțepăturile provoacă diverse simptome, mâncărimi locale, durere sau chiar alergii extinse. Cu toții ne dorim un somn liniștit oriunde ne-am afla și nicio umflătură care să ne pericliteze sănătatea. Cea mai bună decizie este să avem cu noi un spray repelent care ține la o distanţă sigură de pielea noastră toate. Adaugă în bagaj spray-ul pentru țânțari Dr. Hart și evită toate momentele neplăcute provocate de întepăturile insectelor.

#Șamponul uscat Batiste te scutește de procesul de spălare, clătire, uscare și aranjare.

Poți renunța la împachetatul în bagaj a șamponului clasic, a balsamului, uscatorului de păr și a altor instrumente sau produse de styling. Înlocuiește  cu recipientul de șampon uscat Batiste. Sub forma de spray, ușor de folosit și adaptat oricărui tip de păr, îți reîmprospătezi și revitalizezi părul între două spălari, atunci când  vrei să profiți la maxim de tot timpul alocat vacanței.

# Dr. Organic – Deo roll cu extract de rodie pentru o vară fără grijă transpirației

Deodorantul cu rodie Dr. Organic este partenerul ideal pe timp de vară – te protejează nu doar de mirosul neplăcut al transpirației până la 24 de ore,  dar are grijă și de sănătatea pielii tale! Cu pana la 75% ingrediente de origine organică, produsul este extrem de blând cu pielea și bogat în vitamine, minerale și nutrienți. Este potrivit chiar și pentru o piele sensibilă.  Mai mult, are un miros fin, natural și este potrivit atât femeilor, cât și bărbaților.

Tu ai inclus vreunul dintre aceste produse în bagajul tău?

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord