Descoperă noul FAIRY EXTRA+

Descoperă noul FAIRY EXTRA+ cu până la 50$ mai rapid în eliminarea grăsimii dificile

*

Timpul petrecut acasă ne-a provocat pe toți să găsim tot felul de activități ca să ne rămână mintea ocupată. Poate cea mai la îndemână activitate este gătitul. Atunci când se implică întreaga familie se poate transforma într-o activitate amuzantă.

*

Preparatele pe care altă dată le făceam pe cont propriu,  acum pot fi un prilej  de petrecut timp împreună. Chiar și cei mici pot fi ajutor de bucătar, fără teama că vei ajunge să petreci întreaga seară spălând vase. Dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un mic dejun delicios, gata de pus pe instagram, nimic nu te oprește! Distrează-te, încearcă noi rețete, bucură-te din plin de ingredientele tale preferate. Totul este să nu lași cantitatea de vase murdare să te oprească. Noul Fairy Extra+ le va curăța rapid.

*

Fairy Extra+ spală vasele cu minim de efort, îndepărtează chiar și grăsimea dificilă, cât ai bate din palme. Te provoc și pe tine să încerci noul produs cu formula revoluționară în eliminarea grăsimii dificile.

Această formulă este creată special să producă spuma de la început și să continue să facă spumă pe măsură ce speli, distrugând grăsimea și urmele de mâncare greu de curățat. De asemenea, ajută la evitarea depunerii ulterioare a grăsimii, astfel încât vasele noastre să se clătească mai ușor de fiecare dată.

  • Curățare cu minim de efort fiecare  picătură pătrunde rapid și înmoaie grăsimea dură de pe vase, ajutându-ne să economisim timp.
  • Îndepărtează rapid grăsimea- nu mai este necesară înmuierea peste noapte și spălatul intens, fiind cu până la 50% mai rapid în eliminarea grăsimii dificile, față de toate celelalte produse Fairy din România.
  • Clătire ușoară- lasă în urmă vasele strălucitoare.
  • Aromă irezistibilă- spălarea devine mai plăcută cu noul Fairy Extra+. Poți alege între aroma fresh de citrice,  cea intensă de liliac sau aroma răcoritoare de fructe de pădure roșii*.
  • Spală și tu cu Fairy și o masă caldă va ajunge unde este nevoie! Fairy Extra+   

Picătură cu picătură facem împreună o faptă bună! Pentru fiecare produs FAIRY EXTRA+ cumpărat, Fairy România, alături de Asoțiația O Masă Caldă, oferă mese calde celor care au nevoie de ajutor.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*