HYDRA VÉGÉTAL Hidratează-ți pielea cu noua gamă de la Yves Rocher

Un ten bine hidratat este un ten sănătos! Gama Hydra Vegetal de la Yves Rocher este îmbogățită cu ingredientul activ Edulis, specialist în hidratare. Apa nu hidratează tenul, dar celulele din planta Edulis, da!

Planta Edulis folosită în gama Hydra Vegetal provine din grădinile BIO din Bretania.  Cercetătorii Yves Rocher  s-au inspirat de la o plantă suculentă cu un mecanism hibric remarcabil. Aceasta poate fi recunoscută după frunzele sale de formă triunghiulară. Culoarea sa este un verde puternic. Provine dintr-o filieră vegetală durabilă. Este cultivată prin agricultura BIO în câmpurile mărcii Yves Rocher din localitatea Gacilly, în deplin respect pentru oameni și Planetă.

După 6 luni de la cultivare în seră, lăstarii dedicați ai plantei sunt recoltați înainte de înflorire. După extracție, un proces natural de 5 etape permite cercetătorilor Yves Rocher să obțină apa din celulele plantei.

Hydra Vegetal este potrivită oricărei vârste. Prin formula sa, apa din celulele plantei Edulis ajută tenul să-și mențină hidratarea la diferite niveluri ale pielii. În plus,  eliberează apă printr-un proces de acțiune continuă pe parcursul a 48 de ore.

Am primit kit-ul care conține produsele necesare pentru o rutină completă, concepută să ofere pielii hidratarea intensă. Mai jos, găsiți câteva informații despre fiecare produs în parte.

Serul lichid ultra-hidratant. Textură formată din micro-picături care revitalizează și hidratează imediat tenul, datorită formulei sale super concentrate în activi hidratanți. În contact cu pielea, acest ser formează micro-picături ce pătrund rapid în piele.

Gelul-cremă pentru hidratare intensă 48 de ore. Hidratează în profunzime pielea timp de 48 de ore, pentru o senzație fresh și o piele regenerată.

Gelul hidratant anti-oboseală pentru zona ochilor.  Diminuează cearcănele, netezește și hidratează pielea din zona ochilor. Textura proaspătă conferă luminozitate privirii și nu conține parfum.

Ați încercat aceste produse? Dacă da, sunt curioasă care este părerea voastră.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*