Beauty

Descoperă noile produse L’Oreal Paris pentru un French look ușor de obținut

December 14, 2019

Fiecare femeie visează la o mascara care să îi ofere gene bogate, alungite și cu efect intens de gene false sau la un corector cu putere mare de acoperire pentru a masca cearcănele, imperfecțiunile pielii sau de ce nu la un ruj ultra mat în tendințele din ultima perioadă.

Pentru că meriți un machiaj perfect, indiferent de    ocazie, te invit să descoperi și tu câteva dintre noile produse L’Oreal pentru machiajul de zi cu zi sau pentru o seară demnă de covorul roșu. Sunt produse de make-up L’Oreal Paris cu care vom putea obține un look natural sau unul sofisticat. Pentru că meriți!

Mascara L’Oreal Paris Bambi Eye din gama False Lash

Această mascara care îți oferă instantaneu efect de gene mai ample! Curbează ușor și da volum intens genelor pentru un efect de gene false și privire instantaneu mai amplă. Peria special creată pentru a cuprinde chiar și genele cele mai înguste oferă volum genelor de la rădăcina până la vârf. Formula rezistență întreagă zi este bogată în pigmenți de un negru intens.

 Corector L’Oreal Paris Infaillible More Than Concealer

fo

Fmulă rezistență 24H cu super putere de acoperire. Datorită aplicatorului kingsize (2x ori mai mare decât un aplicator obișnuit de concealer) se poate aplică atât în zona ochilor, cât și pe întreagă față. Textura lejeră se transformă într-o pelicula ultra-fină, oferind tenului tău un aspect natural și hidratat.

Ruj L’Oreal Paris Color Riche Free the nudes

Prima gama de rujuri ultra-mate, ultra-confortabile de la Color Riche-cu pigmenți puri de culoare (pentru intensificarea culorii).  Nuanțele naturale de nude potrivite oricărei nuanțe de piele. Formulă ultra-mata, dar în același timp textura cremoasa ce nu usucă buzele.

Ați testat vreunul dintre aceste produse? Sunt disponibile deja în magazine și sunt convinsă că vor face o treaba excelentă în rutina voastră de machiaj.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord