Food

Descopera noile preparate in resturantele KFC

September 8, 2019

Potolește-ți pofta cu noile meniuri de la KFC!

În timp ce tu îi invidiezi pe cei care sunt deja în vacanță, ei ar vrea să fie acum la KFC. Potolește-ți pofta de vară cu noile Summer Twister, Holiday Burger și Crispy Box!

Ia-ţi pr ietenii care nu au plecat încă în vacanţă si descoperiti împreună savuroasele retete de burgeri și twister, printre care Summer Twister cu două bucăţi de Crispy Strips cu brânză feta, baby spanac, legume proaspete şi sos Garlic Lemon, Holiday Burger în două variante, picant sau nepicant, care conţine două bucăţi de pulpă de pui, brânză Cheddar, salată, castraveţi muraţi, ardei copţi şi sos Sweet & Sour si clasicele Crispy Strips in noul format Crispy Box ce contine trei bucati Crispy Strips insotitte de o portie medie de cartofi prajiti si un sos Sweet & Sour.

 

*

În plus, bucket-ul KFC are o versiune de vară, gata să fie savurată, şi anume Summer Bucket-ul cu patru bucăţi de Crispy Strips, patru bucăţi de Hot Wings, două bucăţi de pui Kentucky şi două porţii medii de cartofi prăjiţi, special concepute pentru a fi împărţite cu prietenii.

Gustul de vară al noului meniu este completat de delicioasa îngheţată Kream Ball, cu trei topping-uri irezistibile: caramel, ciocolată sau cireşe, alături de bucăţele crocante de biscuiţi.

 

*

Voi ați testat aceste noi produse? Sâmbata trecută am încercat  Summer Twister și Holiday Burger și cu greu ne-am decis care este mai bun. La o diferență foarte mică, primul loc a fost ocupat de Holiday Burger.  Astăzi am ales Crispy Box, pentru a fi siguri că testăm toate noile produse și a fost pe placul nostru.

*

Așteptăm cu nerăbdare următoarea vizită într-unul dintre restaurantele KFC.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord