Descoperă gama Naturally Good de la NIVEA

Mai mult ca oricând, simt nevoia să îi ofer tenului meu îngrijirea necesară. Sunt întotdeauna în căutarea unor produse potrivite pentru nevoile acestuia. În ultima vreme, am fost din ce în ce mai atentă la ingredientele pe care le conțin produsele de îngrijire și nu numai. În momentul în care aflu că există un nou produs pe piață care conține ingrediente naturale, fericirea este și mai mare. Împărtățesc astăzi câteva informații legate de două noi produse lansate de prietenii mei de la NIVEA. Am adăugat produsele în rutina mea de îngrijire și abia aștept să vă povestesc părerea despre fiecare în parte. 🙂

 

Indiferent cât de dinamic și complex este ritmul vieții actuale, în natură experimentezi simplitatea lucrurilor și îți regăsești întotdeauna echilibrul, relaxarea și revigorarea. Descoperă gama NIVEA Naturally Good inspirată din natură care îți oferă hidratarea și îngrijirea eficientă, pentru un ten frumos, cu aspect și strălucire naturală!

*

99% ingrediente de origine naturală, fără microplastic sau alte substanțe nocive pentru ten sau mediu.

100% transparență privind compoziția produselor Nivea.

Dublu Avantaj: Îngrijire superioară a tenului și protejarea responsabilă a mediului înconjurător.

*

Crema de zi Naturally Good de la Nivea: Extractul de Aloe Vera stimulează vindecarea tenului și regenerarea celulelor. Beneficiul utilizării produsului: tenul devine radiant și catifelat.

Cremă de noapte Naturally Good: Formula hidratantă în acizi grași esențiali hidratează în profunzime tenul. Beneficiul utilizării produsului: hrănește în profunzime și regenerează tenul.

*

Veștile bune continuă! Noile produse sunt disponibile deja în magazine. Dacă cumpărați orice cremă din gama Naturally Good și un produs Nivea de îngrijire sau curățare pentru ten puteți câștiga prin tragere la sorți marele premiul, un weekend de relaxare în valoare de 2200 lei. Mai mult, premii pe loc: mini plantă suculentă în ghiveci sau vouchere discount 20% reducere pentru Gama DM Bio.

Această promoție este valabilă în perioada 22.07-11.08 2020, oferta valabilă în limita stocului disponibil.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*